Kadın Dizisinin Yeni Bölümü Olan 24. Bölüm 2. Fragmanında Neler Yaşanacak?

Fox TV'nin merakla izlenen dizisi Kadın'ın 24. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Sarp, Şirin'den Bahar ve çocuklarının nasıl öldüğünü bilmek istiyor. Kadın dizisi yeni bölümü ile ilgili merak edilenler haberimizde...

06.04.2018-16:08 - (Son Güncelleme: 09.04.2018-10:47) Kadın Dizisinin Yeni Bölümü Olan 24. Bölüm 2. Fragmanında Neler Yaşanacak?

Fox TV'nin beğeni ile izlene ve büyük merak uyandıran 23. bölüm final sahnesinin ardından yeni bölüm fragmanı için araştırmalar başladı. 24. yeni bölüm fragmanı ardından 24. yeni bölüm 2. fragmanı da yayınlandı. 

Salı günleri ekrana gelen başrollerinde Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Kadın dizisinin heyecanla beklenen 24. bölüm 2. fragmanı yayınlandı.

KADIN 24. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Sarp'ın mahalleye gelip araştırma yapmasındaki niyeti, Bahar ve çocukların nasıl öldüklerini öğrenmekti.

Yeni bölüm fragmanında Sarp, Şirin'i zorla mezarlığa götürür, aralarında yaşanan arbedenin üzerine Şirin, Sarp'ı iterek yere düşürür ve elinden kurtulur. Şirin'in arkasına saklandığı mezar taşlarının üzerindeki isimler ise onu şoka sokar çünkü mezar taşının üzerinde Bahar ve çocuklarının ismi yazmaktadır. 

Kadın dizisi 24. yeni bölümüyle 10 Nisan Salı akşamı saat 20:00'da Fox TV'de...

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal