Kadın Dizisi Sezon Finaline Damga Vuran Kaza Sahnesi! Kadın Dizisi Kim Öldü?

Fox TV ekranlarının en sevilen dizilerinden olan Kadın geçtiğimiz akşam ekrana getirilen sezon finali bölümünde kaza sahnesi ile geceye damgasını vurdu. Ölümlü kaza olduğunun söylenmesi üzerine Kadın dizisinden kim ayrıldı merak konusu oldu.

29.05.2019-10:41 - (Son Güncelleme: 29.05.2019-10:37)

Fox TV ekranlarında yayınlanan Kadın dizisi muhteşem bir sezon finali ile geçtiğimiz akşam yayılandı. Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk'un başrollerini paylaştığı Kadın dizisi 64. bölümü ile geçtiğimiz akşam ekranlara getirildi.

Kadın dizisi sezon finali bölümünde yaşanan kaza nefesleri kesti. Bahar'ın bayılması ile hastanenin yolunu Arif, Sarp ve Hatice'nin içerisinde olduğu araç, iki kaza birden yaptı.

Arif'in kullandığı araba ilk olarak başka bir araca çarptı. Yol ortasında kalan arabada herkes kurtulduğu için sevinirken beklenmedik bir olay daha yaşandı. Karşıdan hızla gelen TIR, araca yandan sert olarak çarptı.

KADIN DİZİSİNDE KİM ÖLDÜ?

Etraftaki insanların kaza yerine gelmesi ve ambulansı aradığı anlarda 'Ölümlü kaza var' sözleri büyük heyecan yarattı. 'Ölümlü kaza' sözleri üzerine Kadın dizisinde kimin öldüğü büyük merak konusu oldu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal