İstanbullu Gelin Yeni Bölümü Olan 65. Bölümde Neler Yaşanacak?

Star TV'nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin 65. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İstanbullu Gelin dizisi 65. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

05.12.2018-13:08 - (Son Güncelleme: 05.12.2018-13:05)

Star TV'nin fenomen dizisi İstanbullu Gelin 65. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İstanbullu Gelin dizisi 65. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorularının yanıtı haberimizin detayında...

Başrollerinde Özcan Deniz ve Aslı Enver'in rol aldığı Star TV'nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin 65. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İSTANBULLU GELİN 65. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

İstanbullu Gelin 65. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İstanbullu Gelin 65. yeni bölüm fragmanında; Fikret ve Adem hastaneye kaldırılır ancak durumları ağırdır. Esma, bıçaklanma olayından Adem'i sorumlu tutar ve onu şirkete soktuğu için Faruk'a da sert çıkışır.

Fikret kendisine geldikten sonra ilk olarak Adem2i sorması ise kafaları karıştırır. Ortalık bu kadar karışıkken Boran erkekleri Garip'in evlilik isteği ile yüz yüze gelir.

İstanbullu Gelin 65. bölümü ile 7 Aralık Cuma akşamı saat 20:00'da Star TV'de...

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal