İngiltere Kraliyet Dörtlüsünün Arası Mı Bozuldu?

Meghan Markle ve Prens Harry Perşembe günü Londra'daki Victoria House'da Royal Foundation Akşam Yemeği’nde Prince William ve Kate Middleton ile bir gece geçirdiler.

17.11.2018-10:33 - (Son Güncelleme: 17.11.2018-10:28) İngiltere Kraliyet Dörtlüsünün Arası Mı Bozuldu?

Meghan Markle ve Prens Harry Perşembe günü Londra'daki Victoria House'da Royal Foundation Akşam Yemeği’nde Prince William ve Kate Middleton ile bir gece geçirdiler. Özel etkinlik için Meghan, bebeğini Roland Mouret'in askısız siyah bir elbise giydirdi ve saçlarını basit mücevherlerle süsledi. Bu sırada Kate, 2016 yılında Kanada kraliyet turunda giydiği kolsuz kırmızı Preen elbisesini seçti. Çiftler etkinlikte ayrı ayrı fotoğraflandı. Akşam yemeğinde performans sergileyen Tom Walker, Twitter ve Instagram'da kraliyet ailesi üyelerinin fotoğraflarını paylaştı.

Samimi gezi, Asil Dörtlü’nün ayrılabileceği haberlerinin patlak vermesinden sadece birkaç gün sonra gerçekleşti. Prens William ve Prens Harry, Kensington Sarayı'ndaki ortak “mahkemelerini” bitirmeyi ve iki ayrı ofis kurmayı düşünüyor. İngiltere yerel gazetesi The Sunday Times, Meghan'ın ilk çocuğunu doğurmasından sonra asillerin bu konuda harekete geçebileceğini söylüyor.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal