İmparatoriçe Ki (Empress Ki) Dizisi Konusu Ne, Oyuncuları, Hangi Dönemi Anlatıyor?

TRT'nin yeni dizisinin yayına girmesiyle İmparatoriçe Ki (Empress Ki) dizisi konusu ne, oyuncuları, hangi dönemi anlatıyor? soruları gündeme geldi. AzOnceOldu ekibi olarak İmparatoriçe Ki (Empress Ki) dizisi konusu ne, oyuncuları, hangi dönemi anlatıyor? İşte detaylar...

07.12.2018-16:09 - (Son Güncelleme: 15.12.2018-13:37) İmparatoriçe Ki (Empress Ki) Dizisi Konusu Ne, Oyuncuları, Hangi Dönemi Anlatıyor?

TRT'nin yeni dizisinin yayına girmesiyle İmparatoriçe Ki (Empress Ki) dizisi konusu ne, oyuncuları, hangi dönemi anlatıyor? soruları gündeme geldi. AzOnceOldu ekibi olarak İmparatoriçe Ki (Empress Ki) dizisi konusu ne, oyuncuları, hangi dönemi anlatıyor? İşte detaylar...

İMRARATORİÇE Kİ (EMPRESS Kİ) DİZİSİNİN KONUSU NE?

Kore dizilerinin yayınlandığı en eski Türk televizyon kanallarından birisi olan TRT, yeni bir Kore Dizisini daha yayınlıyor. Orijinal ismi Empress Ki olan Güney Kore yapımı dizi Cengiz Han’ın kurduğu Yuan Hanedanlığına 37 yıl boyunca hükümranlık eden ‘Demir Leydi’ İmparatoriçe Ki’nin hayatını konu alıyor. 2013-2014 yılları arasında Güney Kore Televizyonu MBC’de yayınlanan Empress Ki, alıştığımız Kore Dizilerine nazaran toplam 51 bölümden oluşuyor. İşte İmparatoriçe Ki / Empress Ki dizisinin konusu ve oyuncularıyla ile ilgili detaylar.

İMPARATORİÇE Kİ (EMPRESS Kİ) DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Ha Ji-Won (İmparatoriçe Ki), Joo Jin-Mo (Goryeo Kralı Chunghye), Ji Chang-Wook (Yuan İmparatoru Huizong), Baek Jin-Hee (Tanasili), Kim Seo-Hyung (İmparatoriçe Dowager), Lim Ju-Eun (Bayan Khutugh), Jo Jae-Yun (Gol-Ta), Kim Ji-Han (Tal-Tal), Yu In-Young (Türk Generali Yeon Bi-Soo), Lee Won-Jong (Haremağası Dok-Man).

DEMİR LEYDİ Kİ KİMDİR?

Bir “Demir Leydi”nin, İmparatoriçe Ki’nin öyküsü!
Yayında olan ve yayına hazırlanan dizileriyle Türkiye’nin önde gelen ekranı olma niteliğini sürdüren ve özellikle dizi yayınları yurt dışında çok geniş bir coğrafyada ilgiyle izlenilen TRT 1, 5 Kasım’da yepyeni bir diziyle izleyicisine merhaba demeye hazırlanıyor: İmparatoriçe Ki, nam-ı diğer “Demir Leydi”!
Sekiz asır önce bir imparatorluğu yöneten bir kadın! 
Dizide, Cengiz Han’ın liderliğinde oluşturulan hanedanlıklardan birinin torunu olan Kubilay Han tarafından (Yuan) imparatorluğa dönüştüğü 13. yüzyılda; yani 1280-1368 yıllarında; bir kadının bir dönemde İmparatoriçeliğe giden hayat hikâyesi anlatılıyor: Aşkı, direnci, hüzünleri ve mücadeleci kişiliğiyle bir kadın; İmparatoriçe Ki!
İmparatoriçe Ki (Demir Leydi) Güney Kore Yapımı Bir Dizi
Kore dizilerinin yayınlandığı en eski Türk televizyon kanallarından birisi olan TRT 1, 5 Kasım’dan itibaren Güney Kore yapımı olan olan İmparatoriçe Ki dizisinin senaryosu, oyunculuğu ve seslendirmesiyle izleyicisini ekran başına kilitleyecek: İmparatoriçe Ki(Orijinal ismi: Empress Ki), Yuan İmparatorluğunda, Hanedanlığa tam otuz yedi yıl boyunca hükümranlık eden bir “Demir Leydi”nin hayatını, izleyicisiyle buluşturacak… Dizi, Koryo’da (Kore) doğan fakat Yuan İmparatorluğu’nda yaşayan ve hayatta kalabilmek için erkek kılığına girerek mücadele eden ve nihayetinde İmparatoriçelik mevkisine yükselen, “İmparatoriçe Ki’nin” (Ha Ji-Won) savaşımını, aşkını ve kendine özgü duruşunu anlatıyor

İMPARATORİÇE Kİ (EMPRESS Kİ) HANGİ DÖNEMİ ANLATIYOR?

İmparatoriçe Ki, 13. Yüzyılda hüküm süren Moğol Hükümdarı Cengiz Han’ın kurduğu Yuan Hanedanlığına 37 yıl hükümranlık yapan ve Demir Leydi lakabıyla ünlenen İmparotiçe Ki’nin hayat hikayesini konu alır. İMDb de 8,5 puana sahip dizi izlenmesi tavsiye edilen tarihi kore dizileri arasında ilk sıralarda yer alıyor. Dizi Goryeo’da (Kore) doğan fakat Yuan İmparatorluğunda yaşayan ve hayatta kalabilmek için erkek kılığına giren, daha sonra da İmparatoriçelik mevkisine yükselen, İmparatoriçe Ki’nin (Ha Ji-Won) aşkını ve hayat mücadelesini anlatıyor.


Bir Kore dizisi İmparatoriçe Ki, Moğol Hükümdarı Cengiz Han'ın kurduğu Yuan Hanedanlığı'na 37 yıl hükmeden Demir Leydi lakaplı Ki'nin hayatını anlatıyor. İmparatoriçe Ki hafta içi her gün 17.30  TRT1 ekranlarında...


Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal