İlker Kaleli Oyunculuğu Bırakıyor mu?

Poyraz Karayel dizisi ile fırtına estiren, son olarak dijital bir platformada yayınlanan Dip adlı dizide rol alan ünlü oyuncu İlker Kaleli, ekran macerasına ara vermesinin nedenlerini anlattı.

31.08.2018-12:54 - (Son Güncelleme: 31.08.2018-12:46) İlker Kaleli Oyunculuğu Bırakıyor mu?

Kanal D ekranlarında yayınlanmış olan ve şimdilerde bile replikleri ile anılan Poyraz Karayel dizisinin oyuncusu İlker Kaleli, dizilere neden ara verdiğini açıkladı.

Son olarak dijital bir platformda yayınlanan Dip dizisinde rol alan İlker Kaleli, bir dergiye röportaj verdi ve samimi açıklamalarda bulundu.

'HAYATIMIN DEVRE ARASINDA GİBİYİM'

Setlerden uzun zamandır uzak durması ile ilgili sorulan soruya İlker Kaleli, 'Kendimi tamir etmeye ve yenilemeye çalışıyorum. Mutlaka bir şeyler öğrenmek için çabalıyorum. Şu anda hayatımın devre arasında gibiyim. İlk defa bu kadar boş vaktim oldu. Gerçekten yorulmuşum.' yanıtını verdi.

'BEDENİNDE RUHUNDA HAVALANMASI GEREKİYOR'

Yakışıklı oyuncu son zamanlarda hayatını sorguladığını sözlerine ekledi. Kaleli, 'Son 10 yıla bir bakalım; nasıl geçmiş ve ön önemlisi de kendimden memnun muyum? Arada bir yapmak lazım böyle. Hem insan hem de oyuncu olarak. Bedenin de, ruhun da bir havalanması gerekiyor.' şeklinde konuştu.

İlker Kaleli, ekranlara ara vermesi ile ilgili olarak da, 'Devreleri yakmamak adına ara vermek lazım' açıklamasında bulundu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal