İddialara Ceren Hindistan'dan Yanıt Geldi

Manken Ceren Hindistan 2.5 yaşındaki kızı Arya'nın kemoterapi görmesini istemediği için tedavi gördüğü hastaneden ayrıldığı yönünde çıkan iddialarına cevap verdi.

24.04.2018-14:55 - (Son Güncelleme: 24.04.2018-14:46) İddialara Ceren Hindistan'dan Yanıt Geldi

Manken Ceren Hindistan 2.5 yaşındaki kızı Arya'nın kemoterapi görmesini istemediği için tedavi gördüğü hastaneden ayrıldığı yönünde çıkan iddialarına cevap verdi.

Manken Ceren Hindistan geçtiğimiz günlerde kötü bir olayla sarsıldı. İmam nikahı kıydığı eşi Ümit Aslan'dan dünyaya gelen 2.5 yaşındaki kızı Arya'nın böbrekte rastlanan ve kötü huylu Wilms Tümörü hastalığı taşıdığını öğrendi.

CEREN HİNDİSTAN KIZINI ALIP AYRILDI İDDİASI

Çift, hemen İstanbul'da özel bir hastaneye başvurdu. Hastane yetkilileri Hindistan'ın kızının kemoterapi görmesini istemediği için kızını alarak hastaneden ayrıldığını iddia etti. Ve iddialar doğrultusunda hastane yönetimi Ceren Hindistan'nın çocuğuna koruma kararı verilmesi istedi.

HİNDİSTAN AÇIKLAMA YAPTI

Konu ile ilgili açıklama yapan Hindistan şunları söyledi; ''Nasıl güzel mesajlar alıyorum çok teşekkür ederim. Allah hepimizin evlatlarını korusun, evlatla sınamasın''.

ANNE OLARAK BÖYLE BİR ŞEY YAPMAM MÜMKÜN MÜ?

''Arya Rima böbreğinden rahatsızdı ve ameliyat oldu. Böbreği alındı. Anne olarak tedavisini yarıda kesmem mümkün mü? Hangi anne böyle bir şey yapar. Uyurken sabaha kadar 50 defa saçını okşadığım, kokladığım evladıma böyle bir kötülük yapabilir miyim?'' dedi.

HASTANENİN KUYRUK ACISI VAR

Babası da ben de bu süreci en iyi şekilde atlattık şükürler olsun ki diyen Hindistan; ''Ümit bey her daim her an yanımızdaydı. Ne yazık ki hastanemizdeki eksikler sebebiyle tedavi gördüğümüz hastaneden elimizde kötü delillerle çıkınca arkamızdan mecburi dava açtılar. Bir çeşit kuyruk acısı. Babası ve annesi olarak gerekli işlemlerimizi yapacağız'' dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal