Hülya Avşar Selfie'de Kaya Çilingiroğlu İle İlgili Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu

Ünlü oyuncu sunucu Hülya Avşar 27 Nisan'da vizyona giren, ve hayatını küçük bir el kamerasıyla anlattığı filmi 'Selfi'de çarpıcı açıklamalara yer verdi.

21.05.2018-17:35 - (Son Güncelleme: 21.05.2018-17:29) Hülya Avşar Selfie'de Kaya Çilingiroğlu İle İlgili Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu

Ünlü oyuncu sunucu Hülya Avşar 27 Nisan'da vizyona giren, ve hayatını küçük bir el kamerasıyla anlattığı filmi 'Selfi'de çarpıcı açıklamalara yer verdi.

Hülya Avşar'ın otobiyografik filmi Selfie yalnızca 2 bin 487 kişi tarafından izlenerek gişede çakılmıştı. Ünlü oyuncu sunucu filmde özel hayatına dair çarpıcı açıklamalara da yer verdi.

O KAPI KAYA'YA HER ZAMAN AÇIK

Hülya Avşar hem yönetmenliğini hemde yapımcılığını yaptığı filmde; "Boşandıktan sonra evime erkek olarak bir tek Kaya girdi. O kapı ona her zaman açık'' şeklinde açıklama yaptı.

Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu 8 yıllık evliliğin ardından Eylül 2005'te yollarını ayırmıştı.

KAYAYA TEŞEKKÜR ETTİ

Avşar, daha önce yaptığı açıklamada eski eşi Kaya Çilingiroğlu'nun Feraye Tanyolaç'la ilişkisinin de filmde yer aldığını vurgulayarak, ''Filmin sonunda Kaya'ya teşekkür ediyorum, bu filmi yapmamın yüzde 80 nedeni olduğun için!'' şeklinde açıklama yapmıştı.

KAYA ÇİLİNGİROĞLU FİLMİ ÇOK BEĞENMİŞTİ

Daha önce vizyona hazır olduğunu cesur pozu ile duyuran Hülya Avşar'ın otobiyografik filmi 'Selfie'yi izleyen Kaya Çilingiroğlu film hakkında görüşlerini dile getirmişti. Çilingiroğlu; ''Çilingiroğlu ''Ben filmi çok beğendim. İzlerken de oldukça duygulandım. Ama gişeyi sormayın'' demişti.



Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal