Hepsi Grubu'nun Cemre'si Takipçisine Ateş Püskürdü

2000'li yıllara bir dönem damgasını vurmuş olan Hepsi Grubu üyelerinden olan Cemre Kemer, sosyal medyada paylaştığı bir fotoğrafın altına takipçisi tarafından yapılan olumsuz eleştiriye ateş püskürdü.

25.07.2018-10:28 - (Son Güncelleme: 25.07.2018-10:13) Hepsi Grubu'nun Cemre'si Takipçisine Ateş Püskürdü

Bir döneme damgasını vurmuş olan ve 7 sene önce dağılan Hepsi Grubu'nun üyelerinden olan Cemre Kemer sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Cemre'nin fotoğrafının altına bir takipçisi olumusuz yorum yazınca güzel şarkıcı çileden çıktı.

'SEN NE DERECE HADSİZSİN'

Cemre'nin paylaştığı fortoğrafın altına, 'Senin din düşmanı olduğunu biliyordum, bu kadar büyük olduğunu bilmiyordum. Bizimle değilsin hadi naş' yorumuna öfkelendi ve şu sözler ile cevap verdi, 'Sen kimsin? Sen ne derece hadsizsin? Benim dinimden sanane. Sen hayatında benim okuduğum kadar duayı görmüş müsün acaba?

'DİN KONUSUNDA AĞZINI AÇANA FENA PATLARIM'

Sen ne derece beni zıvanadan çıkardın şu an. Özür dile hemen herkesten ya da mahkeme mahkeme süründüreceğim seni işi gücü bırakıp. Din konusunda ağzını açana fena patlarım. Kimseye bir hak tanımam' yazdı.

'GİT BAŞKA YERDE AT PİSLİĞİNİ'

Öfkesini alamayan Cemre Kemer başka bir yanıt daha yazdı ve 'Ciddi söylüyorum yemem, içmem bulurum seni. Böyle bir terbiyesizlik yok. Git başka yerde at pisliğini' yazdı.



Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal