Hazal Kaya'dan Aşk-ı Memnu İtirafı

Güzel oyuncu Hazal Kaya, Kanal D ekranlarında yayınlanmış olan 'Aşk-ı Memnu' dizisi hakkında yıllar sonra çarpıcı itiraflarda bulundu.

20.10.2018-10:53 - (Son Güncelleme: 20.10.2018-10:54) Hazal Kaya'dan Aşk-ı Memnu İtirafı

Güzel oyuncu Hazal Kaya, Kanal D ekranlarında yayınlanmış olan 'Aşk-ı Memnu' dizisi hakkında yıllar sonra çarpıcı itiraflarda bulundu. Kaya, mezun olduğu İtalyan Lisesi’ndeki etkinlikte öğrencilerle bir araya geldi. Okul hayatında yaşadıklarını anlatıp, deneyimlerini paylaşan ünlü oyuncu Kaya, samimi açıklamalarda bulundu.

Tekrar beş sene daha okuyabileceğini ve hala en iyi arkadaşlarının lise arkadaşları olduğunu ifade eden güzel oyuncu Hazal Kaya, "Sanat tarihçisi olmak istiyordum. Tabağın arkasında bakıp ‘16’ncı yüzyıl dönemi falan’ derler ya, etkileyici geliyordu bana. Okulu tercih etme nedenim oydu, ilk yaz Floransa’ya gitmiştim” ifadelerini kullandı.

Erken yaşta okul hayatına atıldığını ve mezun olduğu sırada Kanal D ekranlarında yayınlanmış olan 'Aşk-ı Memnu'da rol aldığını ifade eden ünlü oyuncu Hazal Kaya, okuldaki son senesinin çok zor geçtiğini belirtti. Ünlü oyuncu Hazal Kaya, "Bir sürü zorlukla erken yaşta atıldım iş hayatına. Mutlu olduğunuz işi yapın. Ben okulun sondan ikincisiydim şaşırmadık hiçbirimiz. O dönem 'Aşk-ı Memnu’yu çekiyordum, hiç uyamadığım bir seneydi, gece özel derse gidiyordum. Sabah okul, sınav, okulda uyuyordum, zor bir seneydi benim için. Hiç kolay değildi" açıklamasını yaptı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal