Hande Yener Dediğini Yaptı! Klip Çekimine Yarı Çıplak Çıktı

Son zamanlar yaptırdığı estetik operasyonları, cesur giyimi ve yaptığı açıklamalarıyla gündeme gelen Hande Yener, yine olay yaratacak bir paylaşımda bulundu. Yener yeni şarkısının klibi için öyle bir şey giydi ki. İşte detaylar…

12.05.2018-16:07 - (Son Güncelleme: 07.12.2021-11:17) Hande Yener Dediğini Yaptı! Klip Çekimine Yarı Çıplak Çıktı

Konserlerinde giydiği cesur kıyafetler ve son zamanlarda yüzüne yaptırdığı birçok işlem ile gündeme gelen Hande Yener, kendi gündemini yaratmaya devam ediyor. Güzel şarkıcı bu kez de yeni şarkısı için objektiflerin karşısına geçti. Yener’in klip için hazırlandığı kıyafeti ise magazin gündemine bomba gibi düştü. Başarılı şarkıcı kalçasını gösterdiği bir kıyafet tercih ederek, giyimiyle birçok sanatçıyı solladı.

HANDE YENER KLİP ÇEKİMİNDE

Hande Yener çıkaracağı yeni şarkıları öncesi bomba gibi hazırlanmaya devam ediyor. Yeni yıl öncesi kendini yeni bir yenilenmeye alan güzel şarkıcı, yaptırdığı estetik operasyonları ile geçtiğimiz haftalarda çok konuşulmuştu. Hande Yener bu kez eskilerini aratmayacak kadar açık olan bir kıyafetiyle kamera karşısına geçti. Yeni şarkısı “Olmazsa Olmaz” için heyecanlı olan şarkıcı, klibi içinde Madonna havasında objektiflere poz verdi. Ünlü şarkıcının yeni şarkısının ise 10 Aralık’ta çıkması planlanıyor. 

YENER’İN KALÇA DEKOLTELİ KIYAFETİ

Ünlü güzel şarkıcı 48 yaşındaki Hande Yener, olayların kadını olma yolunda ısrarlı adımlar atmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde meslektaşlarına verdiği ayarla gündeme gelen güzel şarkıcı, “şarkıcı” olarak adlandırılan isimlerin vokalistlerine şarkı söylettirdiğini ortaya atmış ve artık kimsenin sahnede şarkı söylemediğini iddia etmişti. Bunun üzerinden çok geçmeden evli insanlara da laf söyleyen Yener, evlenen kişilerin yalnızca koca parası ve çocuk yapmak için evlendiğini öne sürmüştü. Şimdilerde ise ünlü şarkıcı yeni şarkısının klibi için giydiği kıyafeti ile gündemde. Sosyal medya hesabından paylaştığı kısa video ile klibi hakkında ufak da olsa bilgi paylaşan Yener’in kıyafeti daha çok konuşulacağa benziyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal