Hande Erçel ve Murat Dalkılıç Barıştı

Ünlü oyuncu Hande Erçel, annesini geçtiğimiz günlerde toprağa vermişti. Murat dalkılıç ise Erçel'i o durumda yalnız bırakmayınca ikilinin barıştığı ortaya çıktı.

05.02.2019-12:15 - (Son Güncelleme: 05.02.2019-12:12) Hande Erçel ve Murat Dalkılıç Barıştı

Ünlü oyuncu Hande Erçel, annesini geçtiğimiz günlerde toprağa vermişti. Murat dalkılıç ise Erçel'i o durumda yalnız bırakmayınca ikilinin barıştığı ortaya çıktı.

Halka dizisi ile ekranlara dönen Hande Erçel, geçtiğimiz haftalarda annesini kanser hastalığından kaybetti. Eski sevgilisi Murat Dalkılıç ise Erçel'i zor günlerinde yalnız bırakmadı.

Sadece dizi setlerine giden Erçel, görüntü vermekten kaçınırken, zor günlerde kendisini yalnız bırakmayıp destek olan Murat Dalkılıç'ı görmezsen gelemedi.

Ünlü popçu Dalkılıç ve Hande Erçel ilişkilerine bir şans daha vermeye karar verdi. Ünlü çift şimdilerde Erçel'in Ulus'taki evinde kalıyor.

HANDE ERÇEL KİMDİR?

Ünlü oyuncu Hande Erçel, 1993 senesinde Balıkesir, Bandırma'da doğdu.

2015 senesinde katılmış olduğu Miss Cilivaliton Of The World yarışmasına katılmıştır. Azerbaycan'da gerçekleşen bu yarışmada 2. olmuştur.

Bundan önce Çılgın Dersane Üniversitede ve Hayat Ağacı dizilerinde rol aldı. Çılgın Dersane Üniversitede ile birlikte ekranlara adım atan Hande Erçel'in hayali dizinin reyting kurbanı olmasıyla yarım kaldı.

Erçel, Eylül 2014 sezonunda TRT'de yayınlanan 'Hayat Ağacı' dizisiyle izleyiciyle tekrar buluştu.

Son olarak Siyah İnci dizisinde rol alan güzel oyuncu şimdilerde TRT 1'de yayınlanacak olan Halka dizisinde rol alıyor.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal