Halil Söyletmez'den 'Doktora Tehdit' İddialarına Jet Yanıt

Ünlü sosyal medya fenomeni Halil Söyletmez, geçtiğimiz Ağustos ayında burun estetiği operasyonu geçirdi. Söyletmez, doktorunu tehdit ettiği iddialarına açıklık getirdi.

24.01.2019-10:00 - (Son Güncelleme: 24.01.2019-09:57) Halil Söyletmez'den 'Doktora Tehdit' İddialarına Jet Yanıt

Ünlü sosyal medya fenomeni Halil Söyletmez, geçtiğimiz Ağustos ayında burun estetiği operasyonu geçirdi. Söyletmez, doktorunu tehdit ettiği iddialarına açıklık getirdi.

Ünlü sosyal medya fenomeni Halil Söyletmez 2018'in Ağustos ayında burun estetiği operasyonu geçirdi.

Söyletmez hakkında doktorunu tehdit ettiği iddiaları ortaya atıldı. Hail Söyletmez, hakkında çıkan haberlere açıklık getirdi.

Söyletmez'in yaptığı açıklama ise şöyle;

'BURUN UCUM DÜŞTÜ'

'2018 yılında Ağustos ayında bir burun estetiği operasyonu geçirdim. Birkaç ay sonra burun ucumun düştüğünü fark ettim ve doktora mesaj attım. O da ofisine çağırdı. Yapılan kontrolde burun ucumun düştüğünü belirterek yeni bir operasyonun 6 aydan önce yapılamayacağını söyledi. Bekleyeceğimi söyleyerek durumu kabul ettim. Bu durumu merak eden takipçilerimle paylaşırken kendisi ve asistanlarından mesaj aldım operasyonu erkene çekmeye yönelik. Daha önce 6 aydan önce yapamayacağı söylediği operasyonu birkaç hafta sonrasına çekmek istemesinden işkillendik. Doktor doktor gezmeye başladım. Her biri de yeni operasyonun 6 aydan önce olamayacağını söyledi.

'KİLO KAYBI YAŞADIM'

Ancak karşı taraf komplo kuruyormuşuz gibi konuyu farklı bir tarafa sürüklemeye başladılar. Daha önce hocayla çektiğim videoları kaldırmamı istediler. Bende görüntüleri kaldıramayacağımı, kaldırırsam maddi zarara uğrayacağımı, burnumla alakalı problem yaşadığımı nefes alamadığımı belirttim kendisine. Bu süreç beni çok yordu. Kilo kaybı yaşadım' ifadelerine yer verdi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal