Hakan'ın Sözleri Yeni Bölüm Fragmanına Damga Vurdu!

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor'ın yayınlanan 41. yeni bölüm fragmanına Hakan Hatipoğlu'nun sözleri damgasını vurdu. Hakan oyunları sürekli kaybetmeleri üzerine takımını hırslandırmak için yeni taktiklerini açıkladı.

07.04.2018-11:02 - (Son Güncelleme: 07.04.2018-10:51) Hakan'ın Sözleri Yeni Bölüm Fragmanına Damga Vurdu!

TV8'in sevilen yarışma programı olan Survivor 2018'in yayınlanan 40. son bölümünün ardından 41. yeni bölüm fragmanı izleyenlerle buluştu. 

Survivor'ın bu akşam ekrana getirilecek olan bölümünde Hakan'ın Ünlüler takımı için geliştirdiği strateji dikkatleri üzerine topladı. Hakan Hatipoğlu'nun Ünlüler takımına yönelik kullandığı 'Ada oyunu alıp rahatlarını, dokunulmazlığı alıp psikolojilerini bozmak istiyoruz' sözleri dikkat çekti.

HAKAN'IN SÖZLERİ DİKKAT ÇEKTİ

Gönüllüler takımını hırslandırmak için Hakan yaptığı yeni planlarını açıladı. İki aydır çok zorlu şartlar altında yaşadıklarını berliten Hakan, 'İki aydır bize burada en zorlu şartları yaşattılar. Yerde yattık, aç kaldık. Şimdi amacımız önce ada oyunu alıp rahatlarını bozmak istiyoruz. Sonra dokunulmazlık oyununu alıp psikolojilerini bozmak istiyoruz.' ifadelerini kullandı.

Survivor 2018 bu akşam yayınlanacak yeni bölümüyle saat 20:00'da TV8'de...

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal