Hakan Ve Anıl Arasında Savaş Baltaları Çekildi!

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği fenomen yarışma Survivor 2018'in merakla beklenen 43. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanına Hakan Hatipoğlu'nun sözlerini damgasını vurdu. Hakan ve Anıl arasında kılıçlar çekildi.

09.04.2018-10:08 - (Son Güncelleme: 09.04.2018-10:27) Hakan Ve Anıl Arasında Savaş Baltaları Çekildi!

TV8'in yayınlandığı günden bugüne reyting rekorları kıran yarışması Survivor 2018'in yayınlanan 42. son bölümünün ardından merakla beklenen 43. yeni öblüm fragmanı ekranlara geldi.

Merakla beklenen yeni bölüm fragmanında Anıl ve Hakan arasında tansiyon giderek yükseldi ve kılıçlar çekildi. 43. yeni bölüm fragmanına Hakan Hatipoğlu'nun sözlerini damgasını vurdu. 

'SİFTAHI ANIL YAPTI'

Hakan'ın Anıl için sarfettiği, 'Yeni arkadaşlar geldi. Adam bize resmen sırtını döndü. Hindistan cevizi kes, tişört götür. Yüz yüze ateş etmemiştim. Siftahı Anıl yaptı. Bana bu şekilde gelerek hayatının hatasını yaptı ama cezasını çekecek.' sözleri fragmana damgasını vurdu.

ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU

Survivor'da başlatılan yeni konsept ile Gönüllüler takımına Hilmicem, Damla ve Murat dahil olmuştu fakat yine de takım tüm oyunları kaybetti. Dokunulmazlık oyununu da kaybeden Gönüllüler'de Cumali, Funda ve Yağmur eleme adayları oldu. Survivor 2018 yeni bölümünde adaya veda eden belli olacak.

Survivor 2018 43. yeni bölümü bu akşam saat 20:00'da TV8'de...

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal