Hakan Sabancı, Kuzeninin Eski Sevgilisiyle Beraber

Kuzeni Fethi Kamışlı'nın takipleştiği Aslıhan Karalar ile ilişki yaşamaya başlayan Hakan Sabancı, abisi Hacı Sabancı'nın yolundan gidiyor.

30.04.2018-16:23 - (Son Güncelleme: 01.05.2018-00:47) Hakan Sabancı, Kuzeninin Eski Sevgilisiyle Beraber

Kuzeni Fethi Kamışlı'nın takipleştiği Aslıhan Karalar ile ilişki yaşamaya başlayan Hakan Sabancı, abisi Hacı Sabancı'nın yolundan gidiyor.

Hakan Sabancı'nın, kısa bir süre önce 2017 Best Model of World 1.'si Aslıhan Karalar'a ile aşk yaşadığı iddiaları ortaya atıldı.

İddiaya göre Aslıhan Karalar, geçtiğimiz aya kadar Sabancı kardeşlerin kuzeni Fethi Kamışlı'yı sosyal medya hesabından takip ediyordu ancak bir anda takibi bıraktı.

SEVGİLİSİNE JEST YAPTI

Sevgilisinin 19. yaşını Ulus'taki bir mekanda kutlayan Hakan Sabancı, MFÖ'nün "Hep Yaşın 19" şarkısını da çaldırıp sevgilisine jest yaptı.

ABİSİNİN İZİNDEN GİDİYOR

Ağabey Sabancı'nın aşk yaşadığı Zeynep Nazlı Kayı'nın daha önce sosyetik kardeşlerin kuzeni Fethi Kamışlı ile evliliğin eşiğinden döndüğü iddiası magazin camiasında olay yaratmıştı.

Bu ilişkinin perde arkasında da Hacı Sabancı ile Zeynep Nazlı Kayı çiftinde olduğu gibi ilginç bir detay dikkatlerden kaçmadı. Hakan Sabancı'nın görüştüğü Aslıhan Karalar, geçtiğimiz aya kadar Fethi Kamışlı ile sosyal medya hesabından takipleşiyordu ancak bir anda ne olduysa takibi bıraktı.

GÖRÜŞMEYİ KESTİ İDDİASI

Kamışlı'nın Hacı gibi Hakan Sabancı ile de görüşmeyi kestiği iddia edildi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal