Hakan Hatipoğlu ve Hilmi Cem Arasında Büyük Kavga!

Survivor 2018'in büyük finaline günler kala yarışmacılar arasında yaşanan gerginlikler artmaya başladı. Survivor 2018 104. bölüm fragmanında Hakan ve Hilmi Cem arasında büyük tartışma yaşandı. Hakan oyun alanını terk ederken yarışmacı arkadaşlarına tepki gösterdi.

20.06.2018-11:29 - (Son Güncelleme: 20.06.2018-11:15)

TV8 ekranlarının en sevilen ve heyecan dolu yarışma programlarından olan Survivor 2018 büyük finali için gün sayıyor.

29 Haziran Cuma günü yapılacak olan büyük finale gitme şansı yakalaycak olan yarışmacılar bugün yayınlanacakolan bölümde kıyasıya rekabet edecek. Sembol final oyunun kazanan yarışmacı Kıbrıs büyük finale gitme hakkı kazanacak.

HAKAN VE HİMİ CEM ARASINDA BÜYÜK GERGİNLİK

Dokunulmazlık oyunu sırasında tansiyon yükseldi. Hakan oyun esnasında parçaları yerkleştirirken hata yapar ve oyunu yarıda bırakır. Adem, 'Devat et Hakan' demesi üzerine Hakan, 'Ne oynayacağım' şeklinde tepki gösterir.

Hakan takım arkadaşlarınınkendisine hatasını söylememelerine öfkelenir ve büyük gerilim yaşanır. Hakan, 'Bir kişi söyleyemiyor mu?' şeklinde bağırdığında Hilmi Cem tepki vermekte gecikmedi. Bireysel bir şekilde yarıştıklarını sile getiren Hilmi Cem, 'Ne alakası var Hakan? Yapamıyorsun buraya bağırma. Gel bak yapamamışsın. Yaptığın hatayı kendinde ara kardeşim. Biz burada beraber oynamıyoruz' sözleri ile sert bi çıkış yaptı.

Hakan bu söylemşn üzerine, 'Sen takamadığında biter bitmez burada ben konuştum. İnsan bir şey söyler' dedi ve parkur dışına doğru gitti.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal