Hakan Akkaya'nın Şoföründen Olay İddia: Paramı Vermiyor

Ünlü modacı Hakan Akkaya'nın şoförü Emre Öztürk, parasını alamadığını ve kendisini oyaladığını iddia etti.

20.11.2018-12:22 - (Son Güncelleme: 20.11.2018-12:20) Hakan Akkaya'nın Şoföründen Olay İddia: Paramı Vermiyor

Ünlü modacı Hakan Akkaya'n şoförü Emre Öztürk, ortalığı karıştıracak bir iddia ortaya attı. Öztürk, ünlü modacının maaşını vermediğini iddia ederek suç duyurusunda bulunacağını söyledi.

Yunus Öztürk, ünlü modacıyla yaşadığı problem hakkında 'Geçtiğimiz Ağustos ayında şoför olarak işe başladım. Seyrantepe'de bulunan ofisinde kendisi ile görüştüğümde, bana bugüne kadarki tüm şoförlerin aptal olduğunu söyledi. Bu görüşmede; 3 bin 500 lira maaş, 500 lira aracın yakıtı, yemek ve maaş üzerinden sigorta girişi yapılması şartıyla anlaşma sağladık.' dedi.

GÜNDÜZ UYUYOR GECE GEZİYOR

Emre Öztürk, Hakan Akkaya'nın gündüz uyuyup gece gezdiğin belirterek 'İşe başladığım günden itibaren Hakan Akkaya'nın şoförlüğünü gece boyunca yaptım. Ancak kendisi, saat 10'dan itibaren hazırda beklemem yönünde talimat verdi. Her gün saat 10'da evine gidiyordum ve uyanmasını bekliyordum. Yine bir gün beklerken 24 kez telefonunu aradım. Bana ulaştığında sadece 'Gidebilirsin' dedi.' dedi.

'90 GÜN GEÇTİ PARAMI HALA VERMEDİ'

Ünlü modacı hakkında iddialarını sürdüren Öztürk, 'Hakan Akkaya'ya, nezaket kurallarına aykırı davranışlar sergilediği için yanında çalışmak istemediğimi belirterek istifa ettiğimi söyledim. Aradan 70 gün geçtikten sonra, içeride kalan paramı vermesini belirttim. Olumlu yanıt almama rağmen aradan 90 gün geçti ama hala paramı vermedi.' dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal