Haftanın Filmleri (13 Temmuz 2018)

Uzun bir süredir güzel oyuncu Margot Robbie'nin rol aldığı Terminal filmi bekleniyordu. Beklenen Terminal filmi ile birlikte toplam 7 film gösterime girdi.

13.07.2018-15:04 - (Son Güncelleme: 13.07.2018-14:44) Haftanın Filmleri (13 Temmuz 2018)

Merakla beklenen güzeloyuncu Margot Robbie'nin başrolünde oynadığı Terminal filmi bu hafta vizyona girdi. Bizde sizler için bu hafta vizyona giren 7 filmi listeledik.

Dehşet Yolu

Altı üniversite öğrencisi arabayla dolaşırken ıssız bir yolda tekerlekelrden biri çıkar ve kimsenin olmadığı yerde mahsur kalırlar. Lastiği tamir etmek için arabadan çıkan grup bunun bir kaza olmadığını anlar. Genç grup bir nişancı tarafından tek tek tuzağa düşürülür.

Yön: Ryuhei Kitamura

Oyn: Jason Tobias, Rod Hernandez, Graham Skipper

Tür: Gerilim

IMDB: 5,4


Mary Shelley

Film, Frankenstein'ın yazarı olan Mary Shelley’nin hayat hikayesini ele elıyor. Tüm dünyada kült olan kabul edilen bu romanın yazım süreci anlatılıyor.

Yön: Haifaa Al Mansour

Oyn: Elle Fanning, Douglas Booth, Bel Powley

Tür: Dram

IMDB: 6,3

Terminal

Film, tehlikeli bir görevi yerine getiren iki suikastçi, ölümcül hastalığa yakalnan bir öğretmeni, hademe ve iki farklı hayat süren garsonu konu ediyor.

Yön: Vaughn Stein

Oyn: Margot Robbie, Simon Pegg, Mike Myers

Tür: Gerilim

IMDB: 5,3

Bende Kal

Babasından miras kalan berber dükkanını işleten Fikret, tıraş sonrası müşterilerine yaptığı masajla ünlenmiştir. Fikret'in sakin hayatı, Taner'in ona masaj aleti satmasıyla kabus haline döner. Fikret ve Taner dükkana gelen ünlü mafya babası Altan'ın ölümüne sebep olurlar.

Yön: Utku Uçar

Oyn: Süheyl Uygur, Ruhi Sarı, Sadi Celil Cengiz

Tür: Komedi

Gökdelen

Will Ford, eski bir FBI Rehine Kurtarma Ekibi Lideri ve ABD savaş gazisidir ancak bundan sonra gökdelenlerin güvenliğini değerlendirmektedir. Çin'deki görevi sırasında bir binaya ateş açılır ve suç onun üzerine kalır.

Yön: Rawson Marshall Thurber

Oyn: Dwayne Johnson, Neve Campbell, Chin Han

Tür: Aksiyon

Deniz Kıyısındaki Ev

Marsilya'da yaşayan Martin ölmek üzeredir. Babalarının hastalanmasının üzerine üç kardeş yanında olabilmek için yıllar sonra bir araya gelir. Paris'te hayatını kurmuş olan Angele, geçmişte yaşadıkları olayın ardından eve tekrar gelmesinin gerginliğini yaşar.

Yön: Robert Guediguian

Oyn: Ariane Ascaride, Jean-Pierre Darroussin, Gerard Meylan

Tür: Dram

IMBD: 6,5

Otel Transilvanya 3

Otel Transilvanya 3, Dracula ve ailesinin tatil maceralarını konu alıyor. Mavis, aile yolculuğu ayarlayarak Dracula'ya sürpriz yapar. Tatil sayesinde Dracula biraz dinlenmiş olacaktır.

Ses: Adam Sandler, Selena Gomez, Kathryn Hahn

Tür: Animasyon

IMDB: 6,6

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal