Hadise RTÜK Cezası Hakkında Merak Edilenleri Yanıtladı!

Ünlü şarkıcı Hadise, hafta sonu sevenleriyle Bostancı Gösteri Merkezi'nde bir araya geldiği konserinde, RTÜK'ten 'Sıfır Tolerans' klibi için aldığı ceza hakkında merak edilenleri yanıtladı.

19.03.2018-10:45 - (Son Güncelleme: 19.03.2018-10:23) Hadise RTÜK Cezası Hakkında Merak Edilenleri Yanıtladı!

Ünlü şarkıcı Hadise, hafta sonu sevenleriyle Bostancı Gösteri Merkezi'nde bir araya geldiği konserinde, RTÜK'ten 'Sıfır Tolerans' klibi için aldığı ceza hakkında merak edilenleri yanıtladı. En son geride bıraktığımız  2011 yılında Bostancı'da konser veren sevilen şarkıcı Hadise, altı dansçıyla hayranlarının karşısına çıktı. Kıyafetleri ve ışık şovlarıyla adeta görsel bir şölen sunan ünlü şarkıcı Hadise, magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı.

'Sıfır Tolerans' klibinin RTÜK tarafından müstehcen bulunmasından sonra yeni parçası 'Farkımız Var' için montla objektif karşısına çıkan Hadise, sosyal medyada çıkan 'Çekindi' iddiaları hakkında konuştu.

Sevilen şarkıcı Hadise, ''Beni hiçbir şey korkutmaz. Salaş ve sıra dışı bir şey yapmak istedim'' dedi. Ünlü şarkıcı Hadise aynı zamanda cezalar konusunda ayrım yapıldığını dile getirerek, ''Erkek sanatçıların uygunsuz sahneleri daha çok ama kadının dansı, vücudu, saçı ve makyajı konuşuluyor. Bu konuda ayrım yapıldığı için susmayacağım. Kadınların sesi olmaya devam edeceğim'' ifadelerini kullandı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal