Gürbüz: Hadi Allah'a Emanet Filminin Merakla Beklenen Fragmanı Yayınlandı

Senaryosunu Emre Mutlu'nun kaleme aldığı, yapımcılığını TRY Yapım'ın üstlendiği 'Gürbüz Hadi Allah'a Emanet' filminin merakla beklenen fragmanı yayınlandı. Şafak Sezer'inde yer aldığı film 30 Ağustos'ta tüm Türkiye'de vizyona girecek.

13.08.2018-15:06 - (Son Güncelleme: 13.08.2018-15:09)

Senaryosunu Emre Mutlu'nun kaleme aldığı 'Gürbüz Allah'a Emanet' filminin beklenen fragmanı yayınlandı.

TRY Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda Orhan Erkal'ın oturduğu Gürbüz Allah'a Emanet filminin başrollerinde Emre Mutlu, Hakan Bulut, Gökhan Yıkılkan, Ayhan Taş ve Arzu Oruç paylaşırken başarılı oyuncu Şafak Sezer filmde konuk oyuncu olarak yer alıyor.

Bir motor kuryenin başına gelenleri konu alan film izleyenleri kahkahaya doyurmak için gün sayıyor. Sürekli aksilikler ile başa çıkmaya çalışan Gürbüz bu sefer baltayı taşa vurur. Gürbüz, pizzayı teslim ederken bu sefer yanlış zamanda yanlış yere gider ve başını belaya sokar.

Gürbüz Allah'a Emanet filmi 30 Ağustos'ta tüm Türkiye'de vizyona girecek.

GÜRBÜZ ALLAH'A EMANET FİLMİNİN KONUSU

Gürbüz, pizza restoranında sıradan bir kuryedir. Gürbüz'ün hayali kurye olarak çalıştığı pizza dükkanının müdürü olup nişanlısı ile evlenmektir.

Öte yandan Gürbüz'ün nişanlısı Aylin çok kıskançtır ve sevgilisini çok bunaltır. Gürbüz'ün en yakın arkadaşı Ferhat ise ona bir akıl verir ve gün içerisinde yaptığı herşeyi cep telefonuyla kaydedip Aylin'e gönderecek; böylece Aylin de Gürbüz'ün neler yaptığını kontrol etmiş olacak. Ancak Gürbüz, bir cinayeti telefonuna kaydeder ve kendisini belanın içinde bulur.



GÜRBÜZ ALLAH'A EMANET FİLMİNİN OYUNCULARI

Gürbüz: Emre Mutlu

Ferhat: Hakan Bulut

Aykut: Gökhan Yıkılkan

Nihat: Ayhan Taş

Aylin: Arzu Oruç

Ali Haydar: Ömer Kurt

Metin: Serkan Şengül

Feride: Bengi İdil Uras

Arap: Hüseyin Elmalıpınar

Adnan Dayı: Muhammet Cangören

Hamit: Şafak Sezer

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal