Gülse Birsel Jet Sosyete Dizisi Final Tarihini Açıkladı

Star TV ekranlarında yayınlanan eğlenceli dizi Jet Sosyete sezon finali tarihi belli. Gülse Birsel Instagram hesabından Jet Sosyet dizisinin sezon finali tarihini bir paylaşım ile açıkladı.

01.06.2018-10:39 - (Son Güncelleme: 01.06.2018-10:49) Gülse Birsel Jet Sosyete Dizisi Final Tarihini Açıkladı

Star TV ekranlarında yayınlanan başrollerinde Gülse Birsel, Sarp Apak ve Hasibe Eren gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Jet Sosyete dizisi sezon finali tarihi belli oldu.

Jet Sosyete dizisinin hem senaristi hem de oyuncusu Gülse Birsel, Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile dizinin sezon finali tarihini açıkladı.

İşte Gülse Birsel'in Yaptığı O Paylaşım



'Bu hafta çok acaip bir bölüm geliyor! Çekerken kah güldük kah yorgunluktan öldük, ama bomba oldu. Enis Arıkan yemek yarışması sahnesinde 'insanı insana insanla anlatmak' yerine “oturduğu yerden, oturduğu yerle ocağı açıp 'oturduğu yeri' yakan' ilk oyuncu olarak tarihe geçti. Çekim hatalarında ilgiyle izleyeceksiniz. Anlatılmaz yaşanır! 294 bölüm sitcom çektim, böylesini görmedim!

(Merak edenler için de, bu sezon finalinden bir önceki bölüm, sezon finalimiz 10 Haziran gecesi. E yaz geldi efenim.)' notu ile paylaştı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal