Güldür Güldür Show'un Oyuncusu Özgün Aydın, Taksi Şoförünü Darp Ettiği İddiasıyla Gözaltına Alındı

Show TV'de yayınlanan Güldür Güldür Show ekibinde yer alan Özgün Aydın, bir taksiciyi darp ettiği iddiaları ile gözaltına alındı. Özgün Aydın, konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

11.02.2019-12:51 - (Son Güncelleme: 12.02.2019-09:06) Güldür Güldür Show'un Oyuncusu Özgün Aydın, Taksi Şoförünü Darp Ettiği İddiasıyla Gözaltına Alındı

Show TV'de yayınlanan Güldür Güldür Show ekibinde yer alan Özgün Aydın, bir taksiciyi darp ettiği iddiaları ile gözaltına alındı. Özgün Aydın, konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Ali Sunal'ın sunuculuğunda yayınlanan Güldür Güldür Show ekibinin dikkat çeken oyuncularından Özgün Aydın, bindiği takside taksiciyi darp ettiği iddia edildi.

Olay geçtiğimiz gece Kadıköy'de meydana geldi. İddialara göre Özgün Aydın, arkadaşları ile taksiye bindi ve karşıya gideceğini söyledi. Aydın, araç hareket ettikten kısa bir süre sonra taksiden indi. Taksici oyuncu indikten sonra kapı lastiğini takarken oyuncuyla tartışma yaşadı. Tartışma esnasında oyuncu, aracın kapısını kapattı ve taksicinin kolu sıkıştı.

TELEFONU ELİNDEN ALIP DARP ETTİLER

Taksi şoförü aracından inerek Aydın'ın yanına gitti ve araçta bulunan arkadaşları sürücüyü darp etti ve elinden telefonunu aldılar.

Taksi sürücüsü Yakup Koca, başka bir arkadaşını arayarak yardım istedi ve olay büyüdü. Çevredeki vatandaşların müdahalesi yeterli gelmeyince polise haber verildi. İki tarafta da zor sakinleştirildi ve karakola götürüldü.

ADLİYEYE SEVK EDİLECEK

Özgün Aydın ve gözaltına alınan arkadaşları, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

ÖZGÜN AYDIN SOSYAL MEDYADAN AÇIKLAMA YAPTI

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla açıklamada bulunan Özgün Aydın, 'Kamuoyuna zorunlu açıklama Dün gece Kadıköy'den evimize gitmek üzere 2 arkadaşımla ticari bir araca bindik. Araç sürücüsü ile yaşadığımız tartışma sonucu karakola gittik ve karşılıklı şikayetçi olduk. Basında çıkan 'gözaltı ve darp' iddiaları tamamen asılsız ve gerçeği yansıtmamaktadır. Kimseyi darp etmedim. Karşılıklı olarak sözlü tartışma başladı. Kısa bir süre sonra karşı taraf arkadaşlarını toplayıp saldırmak üzere yanımıza geldi. Biz şikayetçi olmak için karakola başvurduk. Avukatımla birlikte karakolda ifademizi verip, şikayet dilekçemizi sunduk ve 2 saat sonra evimize döndük. Konu şu anda yargıda olduğu için daha fazla bilgi paylaşamıyorum' ifadelerine yer verdi.

 

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal