Gülben Ergen'in Burak Törer ile Olan Fotoğrafları Neden Kaldırdığı Ortaya Çıktı

Gülben Ergen geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından sevgilisi Burak Törer ile olan bütün fotoğrafları kaldırmıştı. Ergen'in bu hamlesi çiftin ayrıldığının sinyalini vermişti. Ancak Burak Törer sosyal medya hesabından Gülben Ergen ile fotoğrafını paylaştı ve birlikte olduklarını gösterdi.

11.07.2018-10:41 - (Son Güncelleme: 11.07.2018-10:30) Gülben Ergen'in Burak Törer ile Olan Fotoğrafları Neden Kaldırdığı Ortaya Çıktı

Gülben Ergen geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabında temizlik yapmış ve sevgilisi Burak Törer ile olanbütün fotoğraflarını kaldırmıştı. Gülben Ergen'in fotoğrafları kaldırması çiftin ayrıldığı yöndeki iddiaları güçlendirdi.

Bütün bunlar yaşanırken Burak Törer bütün iddiaları yalanlayacak türden bir paylaşımda bulundu. Burak Törer, sevgilisi Gülben Ergen ile paylaştığı fotoğrafın altına, 'Fütursuz saldırılarınız, yalan dolan haberleriniz karşısında her geçen gün daha da aşık oluyorum sevdiğim kadına' notunu düştü.

İşte o paylaşım;



GÜLBEN ERGEN NEDEN FOTOĞRAFLARI KALDIRDI

Türkiye'nin gündemini sarsan hayvan ve çocuk ölümlerinin ardından Gülben Ergen sosyal medyayı bir süre kullanmama kararı aldığını açıkladı.

İşte Gülben Ergen'in o açıklaması;

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal