Gülben Ergen Erol Köse'yi Affetti Şikayetini Geri Aldı

Gülben Ergen'in suç duyurusu üzerine kendisinden özür dileyen Erol Köse'ye cevabı camiada merak konusu olmuştu. Gülben Ergen kendisine hakaret eden Erol Köse'yi affetti. Şikayetini geri aldı.

26.04.2018-15:24 - (Son Güncelleme: 26.04.2018-15:17) Gülben Ergen Erol Köse'yi Affetti Şikayetini Geri Aldı

Gülben Ergen'in suç duyurusu üzerine kendisinden özür dileyen Erol Köse'ye cevabı camiada merak konusu olmuştu. Gülben Ergen kendisine hakaret eden Erol Köse'yi affetti. Şikayetini geri aldı.

KİŞİLİK HAKLARINA SALDIRDI

Ekim 2017'de Erol Köse'nin bir TV programında kişilik haklarına saldırıda bulunduğu iddiasıyla 3 ay koruma kararı aldırtan Gülben Ergen, Erol Köse'nin TV programında ve sosyal medya hesaplarında, hakaretlerini devam ettirdiğini gerekçe göstererek 30 gün zorlama hapsi verilmesi için mahkemeye başvurmuştu.

3 GÜN CEZA ALDI

Ünlü şarkıcının şikayetini haklı bulan mahkeme, Erol Köse'ye 3 gün zorlama hapsi cezası verdi.
Karar üzerine Erol Köse sosyal medya hesabından bir viseo yayınlayarak Gülben Ergen'den özür diledi.

GÜLBEN, KÖSE'NİN ÖZRÜNÜ KABUL ETTİ

Gülben Ergen bugün sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak Erol Köse'nin özrünü kabul ettiğini ve davayı geri çektiğini duyurdu.

Gülben Ergen; "Kötü söz söylememe, kalp kırmama orucundayım uzun yıllardır. Kimin ne yaşadığı beni zerre ilgilendirmiyor. Mesleğim başkalarının hayatlarını irdelemek ve yargılamak hiç olmadı. Hakkımda çıkan tüm asılsız haberler için hukuk yolunu ve sessizliği seçtim. Hak yerini hep buldu. Daha da bulacak'' dedi.

SİZE YÜREĞİMİN KIRGINLIĞI GEÇMEDİ

Ergen; ''Bir değil, bin kere özür dileyen ve araya bende kredisi sonsuz dostlarımı koyan Erol Köse... Size yüreğimin kırgınlığı geçmedi, ama organize olmuş bir örgüt gibi, benim ölümüme çalışan, adeta bir çetenin dolduruşuna geldiğinizi söylediğiniz özürünüz başım üstüne. Aldığınız ceza ile ilgili davamı Avukatım Altın Mimir bugün geri çekiyor." yazdı.



Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal