Gonca Vuslateri Aşk İddialarına Açıklık Getirdi

Geçtiğimiz günlerde Kerem Alışık'la kameralara yakalanan ve aralarından aşk dedikoduları çıkan Gonca Vuslateri sessizliğini bozdu.

26.05.2018-11:33 - (Son Güncelleme: 27.03.2020-17:18) Gonca Vuslateri Aşk İddialarına Açıklık Getirdi

Geçtiğimiz günlerde Kerem Alışık'la kameralara yakalanan ve aralarından aşk dedikoduları çıkan Gonca Vuslateri sessizliğini bozdu.

Ünlü oyuncular Gonca Vuslateri ve Kerem Alışık'ın aşk iddiaları magazin kulislerinde konuşulmaya devam ediyordu. Sessizliğini koruyan genç oyuncu Gonca Vuslateri'den konuyla ilgili bir açıklama geldi.

Ünlü oyuncu, önceki akşam Müjdat Gezen'in Kadıköy'deki sanat merkezinde verdiği iftar yemeğinde görüntülendi.

Davete şarkıcı Fatih Ürek'le birlikte katılan Gonca Vuslateri, neşeli tavırlarıyla dikkat çekti.
Muhabirlerin sorularını yanıtlayan ikiliden Vuslateri; ''Bol bol şarkı söyledik içeride. Müjdat Abi uduyla bizi eğlendirdi. Fatih müthiş şarkılar söyledi'' dedi.

İKİ İYİ ARKADAŞIZ

Adı bir süredir usta tiyatrocu Kerem Alışık'la aşk dedikodularına karışan Gonca Vuslateri aşk iddialarına ''Arkadaşlar bizim aramızda bir şey yok, iki iyi arkadaşız'' şeklinde açıklama yaptı.

GONCA VUSLATERİ KİMDİR?

1986 yılında Bursa'da dünyaya gelen Nazlı Gonca Vuslateri babasının görevi nedeniyle 8 yıl boyunca Adana'da lojmanda yaşadı. Babasının 1994'te emekli olmasıyla birlikte ailesi ile Bursa'ya geri dönen oyuuncu bir süre burada yaşadı.

1998 yılında annesi ve babası boşanmasıyla birlikte Vuslateri, annesi ve ablası ile İstanbul'da yaşamaya başladı.

İlkokul 2. sınıftan beri oyunculuk eğitimi alan Gonca Vuslateri, 2003 yılında Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro bölümüne gitmiştir. "Dot" tiyatrosunda da çalışan Gonca Vuslateri'nin ekranlara ilk adım attığı proje Ruhsar dizisi olmuştur.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal