Geleceğin Starı Yeni Bölümü Olan 2. Bölümde Neler Yaşanacak?

Star TV ekranlarında yayınlanan Geleceğin Starı 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Geleceğin Starı yarışması 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Geleceğin Starı fragmanı yayınlandı mı? Geleceğin Starı yarışması fragmanı yayınlandı mı? sorularının yanıtı haberimizin detayında....

09.07.2018-17:47 - (Son Güncelleme: 09.07.2018-17:42)

Star TV ekranlarında yayınlanan Geleceğin Starı 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Geleceğin Starı yarışması 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Geleceğin Starı fragmanı yayınlandı mı? Geleceğin Starı yarışması fragmanı yayınlandı mı? İşte ayrıntılar...

Yeni başlayacak yarışma programı olan ve jüri üyeleri arasında Hamdi Alkan, Nurgül Yeşilçay ve Fırak Parlak'ın yer aldığı Geleceğin Starı 2. bölüm fragmanı yayınlandı.

GELECEĞİN STARI 2. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Geleceği Starı 2. bölüm fragmanı ekranlara getirildi. Geleceği Starı 2. bölüm fragmanında; Yarışamcılar oyuncu koçları eşliğinde birbirinden eğlenceli sikeçleri bu hafta da izleyenlerin beğenisine sunmaya hazırlanıyor.

GELECEĞİN STARI FORMATI

Seçilmiş olan yarışmacılar Ferit Aktuğ, Bülent Emrah Parlak, Gülhan Tekin ve Beste Bereket gibi isimlerin koçluğu eşliğinde skeçlere hazırlanacaklar.

Haziran ayında başlayacak olan yarışma 13 hafta sürecek ve sonunda televizyon dünyası için yeni yüzler kazandırılmış olacak.

Geleceğin Starı yarışmasının büyük ödülü ise Star TV'de yayınlanacak olan bir dizide rol almak olacak.

Geleceğin Starı 2. bölümü ile 12 Temmuz Perşembe akşamı saat 20:00'da Star TV'de...

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal