Gamze Özçelik Hacca Gitmek İstiyor

TRT ekranlarında yayınlanan ''Kut'ül Amare'' dizisinde rol alan Gamze Özçelik samimi açıklamalarda bulundu. Özçelik, verdiği röportajda "Kapanmam gerektiğini biliyorum inşallah başarabilirim" dedi.

23.04.2018-16:51 - (Son Güncelleme: 23.04.2018-16:41) Gamze Özçelik Hacca Gitmek İstiyor

 

TRT ekranlarında yayınlanan ''Kut'ül Amare'' dizisinde rol alan Gamze Özçelik samimi açıklamalarda bulundu. Özçelik, verdiği röportajda "Kapanmam gerektiğini biliyorum inşallah başarabilirim" dedi.

Oyuncu ve aynı zamanda 'Umuda Koşanlar Derneği' başkanı Gamze Özçelik, özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

KAPANMAM GEREKTİĞİNİ BİLİYORUM

Kendini hayır işlerine adayan güzel oyuncu ''Kapanmayı düşünüyor musun?" sorusuna "İman etmiş bir insan olarak kapanmak farz, Allah'ın emri. Ben bunu kabul etmiş bir insanım. Kapanmam gerektiğini biliyorum. İnşallah başarabilirim" dedi.

HACCA GİTMEK İSTİYORUM

Namaz kılmadığı zamanlarda büyük bir huzursuzluk duyduğunu da sözlerine ekleyen oyucu; "Umreye birkaç kez gitmek nasip oldu çok şükür. En son sekiz sene önceydi gidişim. Haliyle çok büyük özlem var şu an içimde. Tekrar gitmek istiyorum kutsal topraklara. Hacca da gitmek istiyorum mutlaka. En kısa zamanda nasip olur umarım" dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal