Ferhat Göçer'den Şaşkınlık Yaratan Açıklama! 'Beni Takım Elbise İle Gömün'

Ünlü şarıkıcı Ferhat Göçer, şok etkisi yaratacak açıklamalarda bulundu. Dean Martin ve Frank Sinatra hayranı olduğunu ifade eden Göçer, bu nedenle hep siyah takım elbise giydiğini söyledi ve hatta takım elbise ile gömülmek istediğini dile getirdi.

13.08.2018-11:33 - (Son Güncelleme: 13.08.2018-11:23) Ferhat Göçer'den Şaşkınlık Yaratan Açıklama! 'Beni Takım Elbise İle Gömün'

Bir gazeteye röportaj veren ünlü şarkıcı Ferhat Göçer, çarpıcı ve şok etkisi yaratan açıklamalarda bulundu. Takım elbiseye takıntısı olduğunu belirten Göçer, dinen uygun olursa siyah takım elbise ile gömülmek istediğini ifade etti.

'DİNEN CAİZSE BENİ BÖYLE GÖMÜN'

Ferhat Göçer kendisine yöneltilen, 'Takım elbiseyle ilgili bir takıntınız varmış. Doğru mu?' sorusuna şaşkınlık yaratan bir cevap verdi.

Göçer, 'Sahnede siyah takım elbise tercih ederim. Çünkü Dean Martin ve Frank Sinatra hayranıyım. Onlarla büyüdüm. İkisi de hep siyah smokin giyerdi. Onlar benim ikonlarım. Beni siyah takım elbiseyle gömmelerini istiyorum. Bilmiyorum dinen caiz midir?' yanıtını verdi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal