Fazilet Hanım ve Kızları Fragman - 50. Bölüm - 2. Fragman

Star TV'de yayınlanan Fazilet Hanım Ve Kızları dizisi 50. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Fazilet Hanım Ve Kızları yeni bölüm fragmanı yayınladı mı? Fazilet Hanım Ve Kızları dizisi 50. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Fazilet Hanım Ve Kızları 50. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. İşte ayrıntılar...

06.06.2018-11:54 - (Son Güncelleme: 06.06.2018-11:46)

Star TV'de yayınlanan Fazilet Hanım Ve Kızları dizisi 50. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Fazilet Hanım Ve Kızları yeni bölüm fragmanı yayınladı mı? Fazilet Hanım Ve Kızları dizisi 50. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Fazilet Hanım Ve Kızları 50. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. 

FAZİLET HANIM VE KIZLARI 50. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMANI YAYINLANDI

Fazilet Hanım Ve Kızları merakla beklenen 50. yeni bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fazilet Hanım Ve Kızları 50. yeni bölüm 2. fragmanında; Fazilet, Hazan'a babası ile ilgili bir gerçeği anlatır. Duydukları karşısında çok öfkelenen Hazan soluğu babasının mezarında alır.

Öte yandan Sinan, Yağız ile ilgili olan gerçekleri ortaya çıkarır ancak Hazım'ın gazabından kurtulamaz. Hazım, Sinan'a, 'Bu geceden sonra sen benim oğlum değilsin. Tanımıyorum seni!' diyerek kolundan tuttuğu gibi kovar.

Sinan yüzsüzlüğünden hala vazgemez ve Hazan'a kaybedetmiş olan adamın Yağız olduğunu söyler. Hazan ise, 'Sen bir insanın kaybedebileceği en büyük şeyi kaybettin' sözleri Sinan'ı şaşkına çevirir.

Egemen ailesini kötü bir sürpriz beklemektedir.

Fazlet Hanım ve Kızları 50. final bölümü ile  9 Haziran Cumartesi akşamı saat 20:00'da Star TV'de...

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal