Fazilet Hanım Dizisinin Konusu

Fazilet Hanım dizisinin konusu ne? Fazilet Hanım ve Kızları dizisi oyuncuları kimler? detaylar haberimizde...

03.04.2018-17:59 - (Son Güncelleme: 03.04.2018-17:45) Fazilet Hanım Dizisinin Konusu

Star TV'de yayınlanan Fazilet Hanım ve Kızları dizisi izleyicileri ekranbaşına toplamayı başardı. Fazilet Hanım dizisinin konusu ne? Fazilet Hanım ve Kızları dizisi oyuncuları kimler? Fazilet Hanım ve Kızları dizisi Cumartesi akşamları saat 20:00'da Star TV'de...

FAZİLET HANIM VE KIZLARI DİZİSİ OYUNCULARI

Fazilet Çamkıran – Nazan Kesal

Hazım Egemen – Mahir Günşıray

Hazan Çamkıran – Deniz Baysal

Yağız Egemen – Çağlar Ertuğrul

Ece Çamkıran – Afra Saraçoğlu

Sinan Egemen – Alp Navruz

Gökhan Egemen – Tolga Güleç

Kızları için herşeyin en iyisini isteyen bir annenin hikayesinin anlatıldığı dizi yayın hayatına 25 Mart Cumartesi akşamı başladı. 

Yapımcılığını Avşar Film'in üstlendiği dizinin senaryo ve hikayesi Sırma Yanık'a ait. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Murat Saraçoğlu oturuyor.

Fazilet Hanım hayatı boyunca zengin bir hayat yaşama hayali kuran ve bu hayaline giden yolun kızlarından geçtiğini düşünen bir anneyi canlandırıyor. Fazilet Hanım karakterine usta oyuncu Nazan Kesal hayat veriyor.

Fazilet Hanım kızlarını boğazın incisi olan ihtişamlı 'Egemen Yalı'sının tam daortasına atıyor. Gelecek bölümlerde neler olacağı ise büyük merak konusuuyandırıyor.

Dizinin başrollerinde Nazan Kesal, Deniz Baysal, Afra Saraçoğlu, Mahir Günşıray, Gülsen Tuncer, Çağlar Ertuğrul, Alp Navruz, Tuğba Melis Türk, Tolga Güleç, Hazal Türesan, İdris Nebi Taşkan, Ecem Baltacı, Zerrin Nişancı ve Sevinç Erol gibi başarılı isimlerin yer aldığı 'Fazilet Hanım ve Kızları' 7 Nisan Cumartesi akşamı saat 20:00'da Star TV'de...

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal