Fahriye Evcen Çita İle Çekilen Görüntülerine Açıklık Getirdi

Geçtiğimiz hafta Güney Afrika'ya giden ünlü çift Fahriye Evcen ve eşi Burak Özçivit'in uyutulmuş çita ile çekildiği fotoğraf tepkilere neden olmuştu. Evcen'den ilk açıklama geldi.

08.05.2018-12:17 - (Son Güncelleme: 08.05.2018-11:59) Fahriye Evcen Çita İle Çekilen Görüntülerine Açıklık Getirdi

Geçtiğimiz hafta Güney Afrika'ya giden ünlü çift Fahriye Evcen ve eşi Burak Özçivit'in uyutulmuş çita ile çekildiği fotoğraf tepkilere neden olmuştu. Evcen'den ilk açıklama geldi.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinin eğlenceli Güney Afrika tatilleri devam ediyor. Gezip gördükleri yerlerde çekilen fotoğraflarınıda sosyal medya hesaplarından paylaşmayı ihmal etmeyen çiftin bir görüntüsü hayvan severler tarafından eleştiri yağmuruna tutulmuştu.

ZAVALLI HAYVANI NE HALE GETİRMİŞLER

Evcen'in uyutulmuş bir çita ile çekildiği fotoğrafa ''Siz resim çekileceksiniz diye zavallı hayvanı ne hale getirmişler'' şeklinde yorumlar geldi.

ÇİTA UYUŞTURULMADI

Ünlü oyuncu bu yorumlara cevap verdi. Evcen bir açıklama yaparak çitanın uyuşturulmadığını vurguladı.

Ünlü oyuncu; "Bilenler vardır, fakat bilmeyenler için bir bilgilendirme yapmak isterim. Burada ziyaret ettiğimiz yer bir 'outreach', yani 'sosyal yardım merkezi'. 'Cheetah outreach' olarak geçiyor. Bu merkezlerden dünyada sayılı olarak var. Bu kurumların oluşma sebebi, nesli tükenen hayvanları koruma altına almak, onların yaşamda kalması için mücadele etmek. Burası bir hayvanat bahçesi değil. Nesli tükenen hayvanlar için kurulmuş ve Gönüllü çalışan yüksek eğitimli insanlar var burada'' dedi.

Hasta olan, vahşi doğada hastalık sebebiyle veya doğuştan herhangi bir engelle yaşamda kalması mümkün olmayan bebek çitaları koruma altına alıyorlar diyen Evcen; ''Yetim, zayıf ve kendini savunamayacak durumda olanları koruyorlar ki, bu hayvanlar korunaklı büyüsün ve neslini devam ettirebilsin. "Bu kurumlar vakıflar tarafından destekleniyor. Dünyadaki ve Güney Afrika’daki bir çok vakfın bu 'outreach'lere işaret ettiğini görüyoruz'' şeklinde açıklama yaptı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal