Ezhel Kimdir? Kaç Yaşındadır?

Ünlü rap sanatçısı Ezhel serbest bırakıldı. Son dönemde gündemde bolca kendine yer bulan Ezhel kimdir, kaç yaşındadır? Bu soruların cevaplarını sizler için derledik.

19.06.2018-14:41 - (Son Güncelleme: 19.06.2018-14:29) Ezhel Kimdir? Kaç Yaşındadır?

‘Şehrimin Tadı’ ve ‘İmkansızım’ parçaları ile tanınan şarkıcı Ezhel, son zamanların en fazla gündeme gelen kişilerinden biri oldu. Türkçe rapin önemli figürleri ile çalışan Ezhel’in gerçek adı ve yaşamı merak ediliyor. Peki, Ezhel kimdir, kaç yaşında?

Gerçek adı Ömer Sercan İpekcioğlu olan fakat sahne adı Ezhel ile bilinen genç sanatçı, 1 Temmuz 1990 tarihinde Ankara'da dünyaya gözlerini açtı. Farklı tarz müziği ile kısa zamanda büyük beğeni toplayan Ezhel ilk albümünü 2017 mayısında piyasaya çıkardı.

Kendine has tarzını "Anatolian Urban Core/Hip-Hop/Reggae-Dub/Trap” biçiminde isimlendiren ünlü sanatçı küçük yaşlardan bugüne rap müzikle alakalıydı. Şarkılarında Ankara'da yaşadığı mahallenin kültüründen izler taşıyan Ezhel'in klipleri milyonlarca defa seyredildi.

2018 senesinde Keişan ile beraber çıkardığı seri ile ismini duyuran sanatçı, 2011 senesinde Kamufle, Red, Anıl Piyancı, Keişan, Grogi, İndigo, Nomad ile beraber yaptığı Sekiz isimli şarkısıyla daha geniş kesimlere sesini duyurmuştur.

2011 senesinde Funk'd up, Dj Suppa ve Aga B ile VooDoo Records'u kurmuştur. Hiphoplife tarafından destek gören Freestyle King 2 yarışmasında 16 yarışmacı içinde 1. olmuştur. Son olarak gene Hiphoplife tarafından destek gören Organize Oluyoruz vol. 2 albümüne "Yaprak Düşerse" şarkısı ile katılmıştır.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal