Esra Ersoy Hacı Sabancıyla Olan Özel Yazışmalarını Paylaştı

Hacı Sabancı'ya gönderdiği öne sürülen çıplak görüntüleri internete sızan ciciş kardeşlerden Esra Ersoy, iş adamı ile yazışmalarını sosyal medya hesabından paylaştı.

20.04.2018-15:31 - (Son Güncelleme: 20.04.2018-15:05) Esra Ersoy Hacı Sabancıyla Olan Özel Yazışmalarını Paylaştı

Hacı Sabancı'ya gönderdiği öne sürülen çıplak görüntüleri internete sızan ciciş kardeşlerden Esra Ersoy, iş adamı ile yazışmalarını sosyal medya hesabından paylaştı.

AMBULANSLA HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜLER

Geçtiğimiz günlerde Etiler'deki evlerinde kavga eden Ciciş kardeşlere polis ekipleri müdahale etmişti. Ambulansla hastaneye götürülen kardeşlerin kavga sebepleri merak konusu olmuştu.

KAVGANIN SEBEBİ ORTAYA ÇIKTI

Olayın hemen ardında Ciciş kardeşlerden Esra Ersoy'un çıplak videosunun internete sızması şok etkisi yarattı.

AVUKATIMLA GÖRÜŞECEĞİM

Ciciş kardeşlerden Esra dün bir açıklama yaparak "Çok kötüyüm. Konuşacak durumda değilim. Avukatımla görüşme halindeyim. Görüntülere acilen tedbir kararı getirtiyorum. Bu görüntüleri kim yaydıysa cezasını çekecek" şeklinde konuşmuştu.

HACI İLE MESAJLAŞMALARINI YAYINLADI

Esra Ersoy, bugün de sosyal medya hesabından Hacı Sabancı ile Whatsapp konuşmalarını yayınladı.

İNTİHAR EDEBİLİRİM

Ciciş Esra, yayınladığı yazışmaların altına şu notu düştü: "Tabi tabi. Sen hem videomu yay her yere sonrada yok bilmem ne. Allah'ım neydi günahım neydi neydi? Neden bu kadar üzerimize geliyorsunuz ya öldürücem kendimi kurtulun bunu mu istiyorsunuz? Böyle mutlu olacaksanız intihar edebilirim. Ben naptım ben sadece bir video yolladım tek bi kişiye hepinizin yok mu özeli gizlisi? 

Bu yaşananlardan sonra ciciş kardeşler eleştiri yağmuruna tutuldu.

ELEŞTİRENLERİ HEDEF ALDI

Esra Ersoy kendilerini bu kadar sert eleştirenlere de yorum yaparak; ''Psikolojimizi yıpratıyorsunuz! Lütfen bize bu kadar saldırmayın özellikle medyadaki bazı eleştirmenler çok kötü konuşuyorsunuz. Kötü kalplisiniz. Çok kötüsünüz siz. Bizi hep üzüyor hep ağlatıyorsunuz." dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal