Esra Erol'da Stüdyo Şefi Eda Gök İhanet Şokuyla Sarsıldı

Atv ekranlarında haftaiçi her gün yayınlanan Esra Erol'da da büyük bir ihanet şoku yaşandı. Stüdyo şefi ve aynı zamanda Seda Sayan'ın yeğeni olan Eda Gök, orkestra şefi eşi Emrah Albayrak tarafından aldatıldı.

24.05.2018-09:26 - (Son Güncelleme: 24.05.2018-11:07)

Atv ekranlarında haftaiçi her gün yayınlanan Esra Erol'da da büyük bir ihanet şoku yaşandı. Stüdyo şefi ve aynı zamanda Seda Sayan'ın yeğeni olan Eda Gök, orkestra şefi eşi Emrah Albayrak tarafından aldatıldı.

7 YIL ÖNCE PROGRAMDA TANIŞIP EVLENDİLER

Seda Sayan'ın yeğeni esra Erol'un stüdyo şefi Eda Gök, orkestra şefi Emrah Albayrak ile 7 yıl önce programda tanışıp evlilik kararı almıştı. Çiftin 'Arya' adında bir kızları dünyaya geldi.

İHANET ŞOKUYLA SARSILDI

10 senedir Esra Erol'da programında orkestra şefliği yapan Emrah Albayrak'ın, Eda Gök'ün yakın arkadaşı olan ve programın eski solistlerinden Burcu Senem Ünsal ile bir süredir ilişkisi olduğu ortaya çıktı.

EVLİ VE İKİ ÇOCUK ANNESİ

Programın eski solistlerinden olan Burcu Senem Ünsal aynı zamanda evli ve iki çocuk annesi.

TEK CELSEDE BOŞANDI

İhanetin ortaya çıkmasının ardından Eda Gök ve Emrah Albayrak tek celsede boşandı.

ESRA EROL SİTEM ETTİ

Gözyaşları içinde yayına çıkan Esra Erol, Emrah Albayrak'ın bu çirkin ihanetine canlı yayında tepki gösterdi. Erol; ''Bunun bizim ailemizde yaşanıyor olması, hepimiz için şok etkisi oluşturdu. Sana ne diyebilirim ki Emrah, yazıklar olsun'' dedi.

KADINLIK GURURUMU İNCİLTTİ

Aynı masada yemek yedik, evime girip çıkan, iş arkadaşımız ve güvendiğim biriydi diyerek sitem eden Eda Gök, yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Emrah Albayrak ile 7 yıldır devam eden evliliğimize aile birliğimize maalesef bugün üçüncü kişi sebebiyle sonladırmış bulunmaktayız. Doktor Murat Ünsal ile evli ve iki çocuk annesi olan Burcu Sinem Ünsal hem çok yakın arkadaşım hem de ailecek görüştüğümüz biridir. Beraber tatile çıktığımız, hatta evimde çoğu kez ağırladığım bu kişi ve Emrah Albayrak tarafından ihanete uğramak kadınlık gururumu fazlasıyla inciltmiştir. Uzun süredir devam eden bu ihanet yuvamın yıkılmasına ve kadınlık gururumun ayaklar altına alınmasına sebep olmuştur. Bu nedenle kendisi de evli ve iki çocuk sahibi olan Burcu Sinem Ünsal ile ilgili zinadan kaynaklanan tazminat davası ile ilgili yasal sürecini de avukatım Özlem Hatice Bakıcı takip edecektir'' dedi.



Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal