Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Yeni Bölümü Olan 107. Bölümde Neler Yaşanacak?

ATV'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 107. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 107. bölüm fragmanı yayınlandı mı? merak edilen soruların yanıtı haberimizde...

11.06.2018-10:50 - (Son Güncelleme: 11.06.2018-10:43)
ATV'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz heyecan dolu 105. bölümünün ardından 107. yeni bölüm fragmanı için araştırmalar başladı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 107. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 107. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte ayrıntılar...

Başrollerinde Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır'ın rol aldığı dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 107. yeni bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığı büyük merak konusu oldu.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 107. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 107. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 107. yeni bölüm fragmanında; Yaşar'a düğününde düzenlenen tuzağın ardından Hızır bütün dostlarını tek tek ölüme yollamaktadır ve Çekirbeyli ailesinin bundan sonra yapacağı tek şey intikam almaktır.

Öte yandan Ünal ve Hızır'ı ortadan kaldırmak isteyen Sam, Ziya ile pazarlık yapmaya devam eder. Bütün bu olaylara şahit olan Meryem'in Hızır'dan boşanmaktan vazgeçmesi beklenirken tam tersi şeyler yaşanır. Meryem birkez daha verdiği kararın doğru olduğunu anlamıştır.

Hızır yaşanan olayların ardından Meryem'i ikna etmeye çalışmaktan vazgeçer ve boşanmayı kabul eder.

Eşkıya Dünyay Hükümdar Olmaz 107. yeni bölümü ile 12 Haziran Salı akşamı saat 21:00'da ATV'de...

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;