Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Yeni Bölümü Olan 98. Bölümünde Neler Yaşanacak?

ATV ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 97. son bölümü dün akşam ekranlara geldi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm fragmanı yayınlandı mı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 98. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

04.04.2018-10:06 - (Son Güncelleme: 09.04.2018-09:13)

ATV'nin reyting rekorları kıran dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dün akşam 97. son bölümü ile ekranlara geldi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm fragmanı yayınlandı mı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 98. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte ayrıntılar...

ATV'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da heyecan doruktaydı. Dizide bu hafta da yer yerinden oynadı ve izleyiciyi ekran başına kitledi. Dizinin son bölümünde Servet, teikçiler tarafından vurulur. Hızır hiç beklemediği bir anda kötü haberi alır. 

98. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

ATV'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 97. son bölümünün ardından 98. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Başrollerinde Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Sanem Çelik ve Tarık Ünlüoğlu gibi başarılı isimlerin yer aldığı dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın merakla beklenen ve heyecan uyandıran 98. bölüm fragmanı yayınlandı.

Yeni bölüm fragmanında Meryem'in hastaned eolduğu bir sahne gösterildi. Hızır Çakırbeyli, Meryem'in sağlığı ile ilgili durumu gizlediğini öğrenir ve bilen herkesten hesap sorar.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 98. yeni bölümü ile 10 Nisan Salı akşamı saat 20:00'da ATV'de..

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal