Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisine Hangi Oyuncu Veda Edecek?

ATV ekranlarında yayınlanan ve her yayınlandığı bölümde reyting rekorları kıran 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinin 111'inci bölüm final sahnesinde herkesi şaşırtan bir ayrılık yaşandı.

17.10.2018-12:07 - (Son Güncelleme: 17.10.2018-12:07) Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisine Hangi Oyuncu Veda Edecek?

ATV ekranlarında yayınlanan ve her yayınlandığı bölümde reyting rekorları kıran 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinin 111'inci bölüm final sahnesinde herkesi şaşırtan bir ayrılık yaşandı. Herkesin severek izlediği 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinin 16 Ekim Salı akşamı ekrana gelen 111'inci bölümünde, Muzi'nin tuzağına düşen Alpaslan ve Hızır ölümle burun buruna geldi. Keskin nişancı Meltem'in ateş etmesiyle Hızır ve Alpaslan kurtulmayı başardı. Muzi ise kayıplara karıştı. Ancak Muzi intikam almaya devam etti ve Tipi'yi vurdurdu. Tipi bu saldırıdan giydiği çelik yelek sayesinde kurtulmayı başardı.

Dizinin son bölüm final sahnesinde ise yine bir ayrılık yaşandı. Ateş ve Mui, Davut'un öldürülmesi kararını aldı. Muzi bunu Ateş’in yapmasını delilleri de kendisinin yok edeceğini söyledi. Ateş, Davut'u başından vurarak tek kurşunla öldürdü. Hızır ise Davut'un cesedini evinde bulunca büyük üzüntü yaşadı.

ERDAL KÖMÜRCÜ DİZİYE VEDA ETTİ

Herkesin severek izlediği dizide Davut rolüne hayat veren ünlü oyuncu Erdal Küçükkömürcü de diziye son bölümde veda etmiş oldu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal