Eski Futbolcu Tuncay Şanlı Baba Oldu! İşte Oğlunun Adı

Geçtiğimiz günlerde 9 aylık hamile sevgilisini aldattığı iddia edilen eski futbolcu Tuncay Şanlı baba oldu. Çift 4 kilo doğan çocuklarına Ömer adını verdi.

05.06.2018-14:12 - (Son Güncelleme: 05.06.2018-14:02) Eski Futbolcu Tuncay Şanlı Baba Oldu! İşte Oğlunun Adı

Geçtiğimiz günlerde spor spikeri Seyhan Şaşko ile el ele yakalanan ve 9 aylık hamile sevgilisi Melis Sayım'ı aldattığı iddialarıyla gündeme düşen eski futbolcu Tuncay Şanlı, baba oldu.

BEBEKLERİ DÜNYAYA GELDİ

9 aylık hamile olan Melis Sayım bugün doğum gerçekleştirdi. Bir erkek bebek doğruran Sayım, oğluna Ömer ismini verdi. Sevindirici haberi sosyal medyadan açıklayan Seren Serengil bu fotoğrafı 'Allah seni hayatın boyunca güldürsün annenle babanla yaşayacağın mutlu bir hayatın olsun hoş geldin Ömercim' notuyla duyurdu. Çiftin bebekleri 4,150 kg 53 cm olarak dünyaya geldi.

"BEBEĞİM İÇİN ÜZERİME DÜŞEN HER ŞEYİ YAPACAĞIM"

'İhanet' söylentileri karşısında sessizliğini bozan Şanlı, 'İhanet iddiası doğru değil. Melis Sayım eski sevgilim, bebeğin sağlıklı olarak doğması ve büyümesi için üstüme düşen her şeyi yaptım-yapacağım' konuşmasını yapmıştı.

"DOĞUMA DÖRT GÜN KALA YAŞATTINIZ, TEŞEKKÜR EDERİM"

Spor spikeri Seyhan Şaşko ile el ele yakalanan eski futbolcu Tuncay Şanlı'nın 9 aylık sevgilisi Melis Sayım, 'Duymayan Kalmasın' programında şunları kaydetmişti:

"İlk söylentileri alıp Tuncay'a sorduğum zaman 'Kesinlikle böyle bir şey yok, Seyhan yalnızca iş arkadaşım. İstediğin gibi kanıtlarım' dedi. Çok güzel bir biçimde kanıtladı! Birlikte olmadığımız için beni alakadar etmiyor. Evlilikle ilgili bir şeyim de yok. Yalnızca fotoğrafları görünce teşekkür mesajı yolladım. 'Doğuma 4 gün kala bana bunu yaptığınız için teşekkür ederim' dedim. Tek umursadığım oğlum. Tuncay'ın ailesiyle aram çok iyi. Beni yalnız bırakmadılar. Gerçekten çok iyi kişiler."

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal