Eski First Leydi'nin Kendine Yazdığı Mektup Çok Duygulandırdı

Michelle Obama, Princeton Üniversitesi'nde öğrenci olan genç kendine tavsiyesini verdiği duygusal ve içten bir mektup yazdı.

12.12.2018-11:35 - (Son Güncelleme: 12.12.2018-11:27) Eski First Leydi'nin Kendine Yazdığı Mektup Çok Duygulandırdı

CBS News ‘Kendime Notlar’ programında yer alan 54 yaşındaki eski first leydi Michelle Obama, Princeton Üniversitesi'nde öğrenci olan genç kendine tavsiyesini verdiği duygusal ve içten bir mektup yazdı.

Michelle Obama kendine yazdığı mektupta şu ifadelere yer verdi: “Sevgili Miche, İşte oradasın Jean ceketin ve örgülü saçlarınla…Chicago'nun Güney Tarafındaki küçük apartmanınızdan çok uzaktasın. Dünyanın en iyi üniversitelerinden birindesin. Gülümsüyorsun ve zaten gülümsemelisin, bunun için çok çalıştın. Ama şimdi bile, hedefine ulaştıktan sonra, hala oraya ait olup olmadığından emin değilsin ve sürekli kafanın içinden 'Yeterince iyi miyim?' sorusu geçiyor. Burada sana pek benzeyen insanlar yok. Bazıları kampüse limuzinlerle geliyor. Sınıf arkadaşlarından biri, iyi bir film yıldızı, başka bir tanesi hakkında prenses olduğu söylentileri dolaşıyor. Sen ise babanın aile sedanından inip giriyorsun kampüse. Bundan yıllar sonra, ebeveynlerin öğrenim ücretini ödemek için yeni kredi kartları alması gerektiğini öğreneceksin. Ama Michelle, bir gün anlayacaksın ki sen sana bahşedilenlerin yanında yalnızca eksik olanları görüyorsun.’’

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal