Eser Yenenler'in Nişanlısı Berfu Yıldız Hamile!

BKM Mutfak ile adını duyuran ve şimdilerde kendi adını taşıyan bir programda sunuculuk yapan Eser Yenenler ve haziranda dünyaevine gireceği Berfu Yıldız'ın hamile olduğu öğrenildi.

16.04.2019-08:58 - (Son Güncelleme: 16.04.2019-08:55) Eser Yenenler'in Nişanlısı Berfu Yıldız Hamile!

Hem oyunculuk hem de sunuculuk yapan Eser Yenenler'in nişanlısı Berfu Yıldız, haziran ayında nikah masasına oturmak için gün sayıyor. Ünlü çiftten hayranlarını sevindirecek bir haber geldi.

BERFU YILDIZ HAMİLE

Eser Yenenler'in 2 yıldır aşk yaşadığı ve 9 Haziran'da nikah masasına oturmaya hazırlandığı Berfu Yıldız'dan bomba bir haber geldi. Berfu Yıldız'ın 3 haftalık hamile olduğu magazin gündemini salladı.

Berfu Yıldız, rutin kontroller için gittiği hastanede hamile olduğunu öğrendi. Yıldız, hamilelik haberi ile büyük bir mutluluk yaşadığı belirtildi.

ESER YENENLER HAVALARA UÇTU

Ünlü sunucu Eser Yenenler, nişanlısı Berfu Yıldız'ın bebek bekledikleri haberini vermesiyle havalara uçtuğu öğrenildi. 9 Haziran'da gerçekleştirilecek olan kır düğününden önce Eser Yenenler ve Berfu Yıldız çifti geçtiğimiz günlerde aile arasında düzenlenen bir törenle nikah masasına oturdu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal