Erkenci Kuş Dizisi Fragman - 2. Bölüm - 2. Fragman

Star TV ekranlarında yayınlanacak olan Erkenci Kuş dizi fragmanı yayınlandı mı? Erkenci Kuş fragmanı yayınlandı mı? Erkenci Kuş dizi 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Erkenci Kuş dizisi 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. İşte ayrıntılar...

30.06.2018-11:33 - (Son Güncelleme: 30.06.2018-11:28)

Star TV ekranlarında yayınlanacak olan Erkenci Kuş dizi fragmanı yayınlandı mı? Erkenci Kuş fragmanı yayınlandı mı? Erkenci Kuş dizi 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Erkenci Kuş 2. bölüm fragmanı 2. yayınlandı. Merak edilen herşey haberimizin detayında...

Başrollerinde Demet Özdemir ve Can Yaman'ın rol aldığı Erkenci Kuş dizisi 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı.

ERKNCİ KUŞ 2. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Star TV'de ekrana getirilecek olan Erkenci Kuş dizisi 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Erkenci Kuş dizisi 2. bölüm 2. fragmanında; Sanem, Can'ın evine izinsiz olarak girmiş ve yakalanmıştır. Ancak şanslı kızımız fotoğrafik hafızası sayesinde kurtulur. Ancak başka bir belanın tam ortasına düşmüştür.

Öte yandan mahalleye dönen Sanem, Aysun ve Menkıbe'yi kavga ederken görür. Aslında bu kavganın merkezinde kendisi vardır.

Can, büyük bir havayolu şirketi ile anlaşmak üzeridir ve herkes elinden geleni yapar. Sanem kendisini bu olayın da içerisinde bulur hemde istemeden.

Erkenci Kuş 2. bölümü ile 3 Temmuz Salı akşamı saat 20:00'da Star TV'de...

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal