Erkenci Kuş Arzu Kimdir? Gerçek Adı Ne? Merak Edilenler

Peki Erkenci Kuş dizisi Arzu kim, daha önce hangi dizilerde oynadı, Erkenci Kuş dizisi Arzu’nun gerçek adı ne sorularının cevapları yazımızda sizlerle.

29.09.2018-16:59 - (Son Güncelleme: 29.09.2018-16:53) Erkenci Kuş Arzu Kimdir? Gerçek Adı Ne? Merak Edilenler

Peki Erkenci Kuş dizisi Arzu kim, daha önce hangi dizilerde oynadı, Erkenci Kuş dizisi Arzu’nun gerçek adı ne sorularının cevapları yazımızda sizlerle.

Erkenci Kuş Dizisi Arzu Kim? Nasıl Biri?

Başrollerinde Can Yaman ve Demet Özdemir’in rol aldığı Gold yapım imzalı Erkenci Kuş dizisi Arzu dünyaca ünlü bir mankendir. Can Bey, kardeşi Emre’den habersiz Arzu Taş ile anlaşma yapar. Emre kendinden gizli iş çevirdiği için abisine kızsa da pek de göze batmak istemediğinde ses etmez. Emra durumu Aylin’e haber verince Aylin Arzu’yu çağırır ve eski şişman fotoğraflarını basına sızdırma konusunda tehdit eder. Arzu ondan çok çekinir ve Aylin’in teklifini kabul etmek zorunda kalır.

Arzu anlaşma yapıldığı için çok mutludur. Can Bey ile yakınlaşma imkanı bulacağını bildiği için hemen teklifi de kabul etmiştir. Bu nedenle bulduğu her fırsatta Can’a yakın durmaya çalışır. Ancak Sanem bu durumda tabiki Can’ı kıskanır. Ne zaman ikisi yakınlaşsa Sanem bir yolunu bulup ikisini ayırır. Can daha sonra bu olayın ardında Sanem’in olduğunu fark edince durumu sorar. Sanem ile her bölümde yakınlaşan Can’ı bakalım bu bölümde neler bekliyor? İzleyip hep beraber görelim.

Erkenci Kuş Dizisi Arzu’nun Gerçek Adı Ne? Kaç Yaşında?

Ä°lgili resim

Arzu’nun gerçek adı Ayşe Akın. Genç oyuncu Nisan 1993 Belçika doğumlu. 2008 yılında Küçük Kadınlar adlı dizi ile sektöre adım atan Akın, Muhteşem Yüzyıl dizisiyle ekranların sevilen isimlerden olmayı başarmıştır. Bu dizide Cenevizli güzel prenses Gabriella karakterini canlandıran oyuncu iki sezon boyunca Güllerin Savaşı adlı dizide Duygu karakteri ile büyük beğeni almıştır. 2015 senesinde Kervan 1915 adlı sinema filminde Suzan karakteri ile seyirciyle buluşan güzel oyuncu son olarak Kanal D ekranlarının dizilerinden olan İnsanlık Suçu adlı dizide rol almıştır.

 Ailesi Afyonlu olan Ayşe Akın, 4 yaşına geldiğinde annesi onu ajansa kaydettirmiş. Çocukken fotomodellik ile başlayan Akın 12 yaşına geldiğinde futbola ilgi duymuş hatta belli bir süre futbol oynamayı devam ettirmiştir. 2010 yılında ise katıldığı güzellik yarışmasında Brüksel Güzeli seçilmiştir. Üniversite yaşına geldiğinde ise Belçika/Brüksel’de İşletme üzerine eğitim almaya başladı ancak Türkiyeden gelen oyunculuk teklifi üzerine eğitimini yarım bıraktı ve Craft Atölyesinde eğitim aldı

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal