Erkan Kolçak Köstendil Boyu ve Kilosu

Erkan Kolçak Köstendil boyu kaç cm, Erkan Kolçak Köstendil kimin oğlu, Erkan Kolçak Köstendil aslen nereli, Erkan Kolçak Köstendil nereli, Erkan Kolçak Köstendil babası nereli, Erkan Kolçak Köstendil Cansu Tosun konuları ile ilgili detaylar haberimizde...

08.05.2018-13:49 - (Son Güncelleme: 29.04.2019-11:38)

Erkan Kolçak Köstendil boyu kaç cm, Erkan Kolçak Köstendil kimin oğlu, Erkan Kolçak Köstendil aslen nereli, Erkan Kolçak Köstendil nereli, Erkan Kolçak Köstendil babası nereli, Erkan Kolçak Köstendil Cansu Tosun ile ilgili detaylar haberimizde...

Erkan Kolçak Köstendil Hayatı

Erkan Kolçak Köstendil 16 Ocak 1983 Bursa doğumludur. Üniversite için İstanbul'a gelen ünlü oyuncu Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nden mezun oldu.

Tuncay Özinel'in tiyatrosunda oyunculuk yapan Erkan Kolçak Köstendil kısa süre içerisinde dizi oyunculuğuna geçiş yaptı. Çekimlerinin Hollanda'da yapıldığı 'Torbacının Esrarı' adlı filmin metin yazarlığını yaptı.

2009 yılında 'Sakarya Fırat' dizisinde Mahmut Karakum karakteri ile büyük bir çıkış yakaladı. 2009 yılında ilk Facebook dizisi olan 'Mukadderat'ın yönetmenliğini yaptı.

Erkan Kolçak Köstendil, başrol oynadığı 'Bir Deli Sevda' dizisiyle zirveye çıktı. Ulan İstanbul dizisi ile bir çok genç hayran edindi.

Şimdilerde Çukur adlı dizide Vartolu karakterine hayat veren ünlü oyuncu çok sevildi.

Sevgilisi

Cansu Tosun

Burcu

Oğlak

Göz Rengi

Kahverengi

Doğal Saç Rengi

Açık Kahverengi

Kilosu

74

Boyu

181 cm

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal