Emre Irmak Kimdir? Gülben Ergen'in Yeni Sevgilisi Emre Irmak Kaç Yaşında?

Gülben Ergen'le iş ilişkisinin aşka dönüştüğü müzisyen Emre Irmak'ın hayatı merak edilip araştırılamaya başlandı. Emre Irmak kimdir?

22.03.2019-16:51 - (Son Güncelleme: 22.03.2019-17:24) Emre Irmak Kimdir? Gülben Ergen'in Yeni Sevgilisi Emre Irmak Kaç Yaşında?

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen'le aşk yaşayan Emre Irmak, merak edilmeye başlandı. 2008 yılından beri tanışan kilinin dostluğu son dönemlerde iş için sık sık görüşmesinin ardından aşka dönüştü.

Gülben Ergen'le aşk yaşamaya başlayan Emre Irmak araştırılamaya başlandı. Peki, Emre Irmak kimdir?

EMRE IRMAK KİMDİR?

27 Mayıs 1977 yılında İstanbul'da dünyaya gelen müzisyen Emre Irmak ilk solo konserini 7 yaşında Galatasaray Lisesi'nde vermiştir.

Emre Irmak ilk reklam cıngılını 14 yaşındayken bir sigorta kuruluşu ve 15 yaşındayken de Radio Blue için bestelemiştir. Emre Irmak, konservatuvarı yarıda bırakıp Zuhal Olcay ve Kenan Doğulu için konser çalışmaları yaptı.

Sezen Aksu ve Şehrazat gibi usta isimlerle çalışma şansı yakalayan Irmak, 1996 yılında Mehmet Ali Birand'la tanıştıktan sonra birçok ünlü isimle belgesel film müzikleri yaptı.

Emre Irmak, 2005 yılında kendi plak şirketini kurdu ve Türkiye'nin tanınan firmaları için reklam müzikleri üretmeye başladı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal