Emre Irmak, Gülben Ergen'le Aşk İddialarına Son Noktayı Koydu

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen'le aralarındaki arkadaşlığın aşka dönüştüğü konuşulan Emre Irmak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kafaları karıştırdı.

18.03.2019-10:47 - (Son Güncelleme: 18.03.2019-10:44) Emre Irmak, Gülben Ergen'le Aşk İddialarına Son Noktayı Koydu

Geçtiğimiz günlerde Emre Irmak ile adı aşk dedikodularına karışan ünlü şarkıcı Gülben Ergen, konuya ilişkin sessiz kalarak açıklamada bulunmadı.

Sürpriz adlı parçasının bestecisi Emre Irmak'la sık sık görüşen ve iş arkadaşlığının aşka dönüştüğü iddia edildi.

EMRE IRMAK'TAN GÜLBEN ERGEN PAYLAŞIMI

Müzisyen Emre Irmak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kafa karıştırdı. Emre Irmak, Gülben Ergen'in fotoğrafını nokta işareti ile paylaştı.

İşte o paylaşım;

EMRE IRMAK KİMDİR?

27 Mayıs 1977 yılında İstanbul'da dünyaya gelen müzisyen Emre Irmak ilk solo konserini 7 yaşında Galatasaray Lisesi'nde vermiştir.

Emre Irmak ilk reklam cıngılını 14 yaşındayken bir sigorta kuruluşu ve 15 yaşındayken de Radio Blue için bestelemiştir. Emre Irmak, konservatuvarı yarıda bırakıp Zuhal Olcay ve Kenan Doğulu için konser çalışmaları yaptı.

Sezen Aksu ve Şehrazat gibi usta isimlerle çalışma şansı yakalayan Irmak, 1996 yılında Mehmet Ali Birand'la tanıştıktan sonra birçok ünlü isimle belgesel film müzikleri yaptı.

Emre Irmak, 2005 yılında kendi plak şirketini kurdu ve Türkiye'nin tanınan firmaları için reklam müzikleri üretmeye başladı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal