Emrah Karaduman: Aleyna Tilki'yle Aramızda Hiç Bir Zaman Aşk Yoktu

Ünlü aranjör Emrah Karaduman, genç popçu Aleyna Tilki ile aşk yaşadığı konuşuluyordu. Karaduman, hakkında çıkan dedikodulara son noktayı koydu.

05.04.2019-17:35 - (Son Güncelleme: 05.04.2019-17:32) Emrah Karaduman: Aleyna Tilki'yle Aramızda Hiç Bir Zaman Aşk Yoktu

Ünlü popçu Aleyna Tilki ile aşk yaşadığına dair dedikodularla gündeme gelen ünlü aranjör Emrah Karaduman, hakkında çıkan iddialara açıklık getirdi.

Emrah Karaduman, GÜlşen'in seslendirdiği Saz mı Caz mı adlı parçasını yeniden düzenleyip şarkıcı Çağla'nın büyük bir başarı elde etmesine yardımcı oldu. Karaduman'ın Aleyna Tilki'den sonra adı Çağla ile aşk dedikodulara karıştı.

AŞK İDDİALARINA SON NOKTAYI KOYDU

Emrah Karaduman'la ortak çalışmalar yapan ve bu çalışmalar sonucunda büyük başarılar elde eden Aleyna Tilki, uzun zamandır Karaduman'la birlikte görünmüyor. Emrah Karaduman, geçtiğimiz günlerde alışveriş yaparken görüntülendi. Ünlü aranjör, aşk iddialarına son noktayı koydu.

'ARAMIZDA AŞK YOKTU, ARKADAŞTIK'

Karaduman, Aleyna Tilki'yle aşk yaşadığını yalanlayarak 'Aleyna Tilki ile aramızda hiç bir zaman aşk yoktu, arkadaştık. Yine arkadaşız ama sadece çok görüşmüyoruz. Bir dönem birlikte çalıştığımız için sürekli bir aradaydık. Şu anda pek görüşemiyoruz. Aramızda herhangi bir sıkıntı yok. O kendi işlerinde ben kendi işlerimde koşuşturduğumuz için görüşemiyoruz' dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal