Emel Müftüoğlu'ndan Tepki Toplayan MasterChef Murat Yorumu

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Emel Müftüoğlu, MasterChef Murat Özdemir'in papağanın boğasını sıkmadığını söyleyerek yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

20.12.2018-11:43 - (Son Güncelleme: 20.12.2018-17:11) Emel Müftüoğlu'ndan Tepki Toplayan MasterChef Murat Yorumu

Geçtiğimiz gün MasterChef Murat Özdemir, papağanının boğazını sıktığı video ile gündeme gelmiş ve gözaltına alınmıştı.

'PAPAĞAN ZATEN ÖYLE BAĞIRIR'

Emel Müftüoğlu ise tartışma yaratacak açıklamalarda bulundu. Konu hakkında yorum yapan Müftüoğlu, 'Çocukluğumdan beri inanılmaz bir hayvan sevgisiyle büyütülmüş meraklı bir çocuktum. Bütün hayvanlara karşı. Papağanlarda uzmanlık alanım. Papağanın boğazını sıkmaya gerek yok, papağan zaten öyle bağırır.

'BOĞAZINI SIKMIYOR'

Adam bağırınca oda korkmuş onun karşılığında oda bağırmış. Boğazını falan çok fazla sıkmıyor, hareketi inceledim. Fakat sağlıklı bir arkadaşımız değil tabi ki. Allah şifasını versin.' dedi.

Emel Müftüoğlu, Murat Özdemir açıklamasından sonra üstüne gelindiğini belirterek sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

LİNÇ EDİLDİĞİNİ İFADE ETTİ

Linç edildiğini ifade eden Müftüoğlu, 'Ülkemizde sosyal medya gündemindeki toplumca sarsıcı konuların etrafa da sıçrayan ve yeni mağdurlar yaratan bir linç hareketine dönüştüğünü görmek artık olağanlaştı. Bundan ben de nasibimi aldım. Daha önce defalarca kişilerden çok şiddeti konuşalım dediğimi, takip edenler bilir.

'LİNÇ EDENELRİN, LİNÇ EDİLDİĞİNİ İZLEDİK'

Bireyler üzerinden hareket edildiğinde sonuca varılmadığını kaç kez gördük. Hatta öyle ki mağdurlardan çok uygulayanların gündemde kaldığını ve bir süre sonra da linç edenlerin, linç edildiğini izledik hep birlikte. Bitmeyen bir kısır döngü. Aynı tavırlarla farklı sonuçlar beklenilmesinden ben bireysel olarak yorgun düştüm. Kadına, erkeğe, çocuğa yani insanlara ve hayvanlara her canlı türüne şiddete karşı olduğumu yinelemek bile yersiz.

'ŞİDDET UYGULAYANLARI ADALETE TESLİM ETMEK İÇİN SESLERMİZİ BİRLEŞTİRELİM'

Bu niyetimin atlandığını sanmıyorum. Atlanıyorsa da durumun hassasiyetinden kaynaklandığına inanıyorum. İstemeden hassasiyetlerine dokunduğum kişiler bana gönül koyduğu için üzgünüm. Ben hala hukuk tarafından onanmış psikolojik sorunu olan bireyleri, suçluları, katilleri konuşmayalım diyorum. Şiddeti konuşalım; uygulayanları adalete teslim etmek için seslerimizi birleştirelim. Benim bildiğim tek çözüm bu.' ifadelerine yer verdi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal