Eda Gök'e Ünlü İsimlerden Destek Mesajları Yağdı

Seda Sayan'ın yeğeni aynı zamanda Esra Erol'un stüdyo şefi Eda Gök,orkestra şefi eşi Emrah Albayrak tarafından aynı orkestranın solisti Burcu Sinem Ünsal ile aldatılmıştı. Eda Gök'e destek mesajları yağdı.

24.05.2018-14:59 - (Son Güncelleme: 24.05.2018-14:48) Eda Gök'e Ünlü İsimlerden Destek Mesajları Yağdı

Seda Sayan'ın yeğeni aynı zamanda Esra Erol'un stüdyo şefi Eda Gök,orkestra şefi eşi Emrah Albayrak tarafından aynı orkestranın solisti Burcu Sinem Ünsal ile aldatılmıştı. Eda Gök'e destek mesajları yağdı.

Yaşanan ihanet olayı magazin gündemine bomba gibi düşerken sosyal medyadanda tepkiler yağmaya başladı. Ünlü isimler sosyal medya hesaplarından yayınlar yaparak Eda Gök'e destek oldu.

DESTEK MESAJLARI YAĞDI

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Eda Gök'ün sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımının altına, "Uzakta arama! Ahh Ahh" yorumunu yaptı.

Ebru Polat; ''Edam sen her zaman güzel kalbinle dik bir insansın, pislikler belalarını Allah!tan bulacaklar. Sen gönlünü ferah tut'' yazdı.

Sinem Yıldız; ''Yazıklar olsun! Hiç mi utanmadınız! Ayıp kızın evine girip lokmasını yediniz. Ar damarı çatlamış varlıklar.

Elif Karlı; ''Canım Edacım. Boğazım düğüm oldu. Sakın üzülme...Dimdik ayakta dur bitanem. Sevindirme kimseleri... O kimseleri bilemezsin, bilemeyiz. Aman güzel gözlüm. Güzel anne. Sen önemlisin, senin fikirlerin, duyguların... Sen iyi ol kızında iyi olur. Allah sana en iyi yolları açacaktır.

Caner Çalışır; ''Çok üzüldümm canım Edam. Sıkma canını hep güçlü ol her zaman olduğun gibi seni çok seviyorum kuzum'' yorumunu yaptı.

Selin Ciğerci; ''Yazıklar olsun. Aslında söyleyecek çok şey var ama burada denmiyor işte. Edacım üzme kendini'' yazdı.

Bunu yanı sıra Eda Erol'a sosyal medya hesabından destek mesajları yağdı. Çok sayıda kullanıcı dik duruşunu takdir etti.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal