Ece Erken'den Bikinili Paylaşım

Ünlü sunucu Ece Erken ilk olarak bacak kısmını sansürleyerek sosyal medya hesabından bikinili fotoğrafını paylaştı. Sansürleyerek attığı fotoğraf takipçileri tarafından tepki gördü ve güzel sunucu boydan bikinili fotoğrafını paylaştı.

16.07.2018-16:11 - (Son Güncelleme: 16.07.2018-16:01) Ece Erken'den Bikinili Paylaşım

Yağmur Ünal evlendi, Yağmur Ünal Instagram, Yağmur Ünal eşi, Yağmur Ünal sevgilisi, Yağmur Ünal hamile, Yağmur Ünal Görkem Sevindik, Yağmur Ünal kimdir, Yağmur Ünal boyu, Yağmur Ünal helikopter, Yağmur Ünal tatil, Yağmur Ünal helikopterden atladı konuları ile ilgili detaylar videomuzda...

Ünlü sunucu Ece Erken, minik oğlu Eymen ile tatiline devam ediyor. Ece Erken'in salıncakta sallanırken çekilmiş olduğu fotoğrafta vucüdunu sansürleyerek paylaşması, tepkilere neden oldu.

Takipçileri tarafından gelen mesaj ve ısrarlara dayanmayan Ece Erken, boydan bikinili fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

İşte o paylaşım;

Ece Erken'in bikinii paylaşımı binlerce beğeni ve yorum aldı.

SANSÜRLEYEREK FOTOĞRAF ATMIŞTI

Güzel sunucu geçtiğimiz günlerde, 'Yalnız, mutlu, huzurlu. Filtrelemeye takan değerli arkadaşlar, manzara ve denize odaklanma amaçlı. Ama illa bikinili görmek istiyorsanız nadir paylaşım yaparım. Yanlış yerdesiniz' notu ile vucüdunu sansürlediği bir fotoğraf atmış ve takipçilerinden tepki görmüştü.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal